iskreno progovorila

‘Vjerojatno ću morati ići na terapije do kraja života‘: Mlada glumica otkrila da se bori s bolešću

Glumica Dakota Johnson s depresijom se bori od svoje 14. godine. Iako naizgled ima sve što se poželjeti može, bolest je uvijek prisutna.

Lijepa je, poznata i uspješna pa ipak, ni zvijezda filmova "Pedeset nijansi sive" nije imuna na depresiju. Da se i ona nalazi među među slavnima koji se godinama bore s bolešću koju karakteriziraju dugotrajna tuga, nesposobnost uživanja u ranije ugodnim stvarima te duševna bol, Dakota Johnson (31) otkrila je svojedobno u razgovoru za magazin Elle, no tijekom nedavnog gostovanja kod kolegice Drew Barrymore u njezinoj emisiji "The Drew Barrymore Show" otkrila je kako su pandemija koronavirusa, zatvaranje te reduciranje socijalnih kontakata dodatno produbili problem.

Čitajte i: Ni maska ni bunda nisu sakrile novost: Dakota Johnson predivnim prstenom otkrila da je zaručena?

Vjerojatno ću morati ići na terapije do kraja života, ali to je u redu jer nikad ne prestaje učenje kako biti čovjek.

- Imam sreće što sam okružena ljudima koji me stalno potiču da se otvorim, proniknem u bit problema i dublje istražujem sebe - rekla je kćer glumaca Melanie Griffith i Dona Johnsona.

Čitajte i: Slavna glumica na mukama: ‘Hormonalne promjene svakog mjeseca uništavaju mi život‘

Vrijeme koje je dobila za sebe tijekom lockdowna iskoristila je za internetske tečajeve o tome kako se nositi s depresijom, premda joj bolest nije nepoznanica jer se nosi s nemilom situacijom od svoje četrnaeste godine.

Dakako, posao joj uvelike pomaže usmjeriti misli na pozitivnu stranu života stoga je gostovanje kod kolegice na njezinom Youtube kanalu iskoristila za promociju novog filma film "Our Friend" u kojem glumi s Caseyjem Affleckom i Jasonom Segelom. Kako bi pokazala da nije nemoćna u borbi s depresijom, nasmijala je voditeljicu priznanjem da se koristila imenom Georgea Clooneyja ne bi li si osigurala rezervacije u restoranima kad se još moglo uživati u izlascima. Nazvao ju je i rekao joj da zna što radi, ali je nije prekorio.

Linker
13. travanj 2024 20:24