Nije mu ostala dužna

Vlatki Pokos dežurni kritičar prigovorio da nema djece, ona mu žestoko odbrusila: ‘Tipičan primitivni balkanski svjetonazor‘

Čak i u 21. stoljeću postoje pojedinci koji bi drugima određivali što da rade u svom životu. Jedan od takvih zločesto je komentirao jednu Vlatkinu objavu, a ona mu je odlično odgovorila.

Bivša pjevačica Vlatka Pokos, a sada stručnjakinja za oglašavanje i marketinške komunikacije, već godinama živi u Torontu u Kanadi te svoje pratitelje redovito časti fotografijama privatnih trenutaka i modnih kombinacija. Vlatka se obožava lijepo odjenuti, a jedan od njezinih zaštitnih znakova su i velike naočale.

S par fotografija s naočalama u fokusu pohvalila se na Instagramu. To je trebala biti simpatična, bezazlena objava, no jednom dežurnom trolu očito je zasmetala pa je zajedljivo prokomentirao da je Vlatka 'žena bez djece', na što mu ona nije mogla ostati dužna.

"Tipičan primitivni i prosti balkanski svjetonazor i komentar. Postoje, nažalost, i medicinski razlozi zašto neke žene nemaju djecu, iako ih žele. Vašem malom, mizogino/talibanskom mozgu to nije palo na pamet, zar ne? I ne, nismo manje vrijedne zato što nismo biološke majke", napisala Vlatka, dodavši odličan zaključak: "Majčinstvo je divno, ali nije jedini smisao postojanja žene".

Mnogi drugi pratitelji branili su je u komentarima, a među njima je i domaći glazbenik Jacques Houdek. "Draga Vlatka, primitivce ne bumo nikad odgojili ni naučili. Nek si mu napisala, znaš da sam uvijek za to ali, on to nije shvatio, to ti je jasno?", poručio joj je Houdek.

Čitajte i: Emotivna ispovijest Vlatke Pokos: 'S Lanom nemam nikakav kontakt, no u mojim je mislila svaki dan'

Vlatka je u iskrenom razgovoru za Gloria.hr u svibnju ove godine progovorila o selidbi u Kanadu, a otkrila je kako živi i što radi.

"Hrvatsku sam trebala napustiti odmah po razvodu jer bih se bila poštedjela puno patnje i osude društva", rekla je Vlatka koja je diplomirala na uglednom kanadskom sveučilištu za oglašavanje i marketinške komunikacije Sheridan.

image
Vlatka Pokos
NIKŠA STIPANIČEV/CROPIX

"Radila sam tri godine za modnu kuću Dior, a nisam to spominjala u javnosti zbog zaštite brenda, a ne zato sto se sramim onoga sto radim. Trenutno radim za najugledniju i najstariju modnu kuću u Kanadi. Zadužena sam za Yves Saint Laurent, ali radim i s drugim vrhunskim modnim imenima poput Diora, Fendija, Chanela. U budućnosti imam druge planove, ali zasad mi ovaj posao odgovara. Treba li naglasiti da nije lako početi iznova u srednjim godinama u zemlji u kojoj nikog ne poznajete? Stoga sam jako zadovoljna što sam se uspjela etablirati u industriji luksuza. Iskustvo je neprocjenjivo", rekla je Vlatka koja je iz bivšeg braka s Josipom Radeljakom izašla 'bez ičega'.

Lanu, kći Radeljaka i pokojne Ene Begović, s kojom je bila vrlo vezana, više ne viđa. "S Lanom nemam nikakav kontakt od njene sedme godine. U mojim mislima je svaki dan. I vrlo često u snovima. Lana će zauvijek biti dio mene i nitko mi to ne može oduzeti", zaključila je Vlatka.

Linker
23. travanj 2024 13:15