Marijana Batinić / Instagram
Slatka zagonetka

Voditeljica otkrila čuvanu tajnu? Odabrano je ime za prinovu, možete li pogoditi koje?

Marijana Batinić ima zagonetnu za sve svoje obožavatelje. Uskoro će na svijet donijeti drugo dijete, a malom mozgalicom otkriva i ime djevojčice koja uskoro stiže.

"Obiteljsko vijeće dvotrećinskom je većinom usvojilo prijedlog Ene P. (5) i napokon odabralo ime! Možete li pogoditi koje? Slika govori više od riječi", napisala je na svom Instagramu RTL-ova voditeljica Marijana Batinić pozirajući s cvijetom u ruci, i teglom masline, koja raste u pozadini.

Tradicionalno dalmatinsko okruženje trudnoj Marijani stoji predivno, a daje naslutiti i kako će se zvati njezino drugo dijete. Kćerkica bi trebala stići na jesen, a ako je suditi prema fotografiji - mogla bi imati 'cvjetno ime' poput Violete, Roze, Olive, Cvite... Opcije su razne, a mi nećemo previše nagađati - vrijeme će pokazati koje ime je obitelj zaista odabrala.

Ljeto provela na porodiljnom, s jeseni stiže još jedna curica

Podsjetimo, voditeljica se početkom srpnja oprostila na neko vrijeme od gledatelja, rekavši da odlazi na porodiljni. "Ne planiram nikakvo putovanje, nego samo dobro se odmoriti. U sedmom sam mjesecu trudnoće, borovina i more su sve što mi pada na pamet", otkrila je tada Marijana u razgovoru za Gloria.hr. I baš to je napravila - u Dalmaciji provodi najljepše dane slatkog iščekivanja.

Sreću nije skrivala ni kćerkica Ena, koja će uskoro postati velika sestra. "Ena je već počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj tron. Posebno je posljednjih dana nježna prema meni. Svaki dan mi crta nas dvije u raznim situacijama, a čim u šetnji vidi cvijet, trči ga ubrati za mamu. Proračunato čuva svoj položaj", kroz smijeh je nedavno otkrila voditeljica.

Čitajte i:

Od školskih klupa do kumstva: Marijana Batinić i Petra Nižetić Mastelić slave srebrni pir prijateljstva

Zgodna trudnica pozirala u kupaćem kostimu i otkrila svoje raspoloženje: 'Samo što ne grizem'

Marijana Batinić oprostila se od gledatelja: Otkrila nam je što planira u narednim mjesecima

Napokon je sve po njenom: Poznato TV lice zadovoljno se gleda u zrcalo, a oprašta se od štikli

Linker
19. travanj 2024 15:03