hrvatski james bond

Voli li itko svoje fotografije više od Stjepana Hausera? Nova izdanja su hit, obožavateljice izvan sebe

Ljubav prema luksuzu, ženama, lijepim stvarima... Hrvatski James Bond časti na Instagramu svojim divnim izvedbama, ali i zgodnim izdanjima. Stjepan Hauser oduševio je novim objavama svoje obožavateljice i obožavatelje.

Virtuoz Stjepan Hauser na svom Instagram profilu redovito časti obožavatelje svojim divnim izvedbama, no ne zaostaje ni u pogledu svojih zgodnih izdanja. Bivši zaručnik Jelene Rozge zavodnički je pozirao u bijelom odijelu i crnoj košulji - spreman da mu 2021. godina 'nabaci' nove životne uspjehe. Budući da je ta elegantna objava imala skoro sto tisuća znakova odobrenja od njegovih obožavateljica, Hauser se odlučio na još jedno malo iznenađenje.

U elegantnom izdanju 'skinuo' je Jamesa Bonda

"Moje ime je Hauser, Stjepan Hauser", napisao je pored fotografije na kojoj 'vodi ljubav' s kamerom, gledajući je zavodnički, pravo u oči. Obožavatelje i obožavateljice ostavio je bez riječi, a jedna djevojka otišla je čak toliko daleko da je Hausera vidjela kao novog agenta '007'.

Nekoliko je načina na koje se Hauserov životni stil preklapa s onim slavnog tajnog agenta. Obojica vole dobra odijela, lijepe žene, luksuz i avanture. I sigurni smo da ni James Bond ne bi, da je kojim slučajem stvarni lik, nikoga slijedio na Instagramu. On vodi, on ne slijedi.

Linker
19. travanj 2024 02:48