Uporno ga skriva

Voljeni muškarac Margot Robbie u fokusu javnosti: Tko je njezin Ken u stvarnom životu?

Australska filmska zvijezda preobrazila se u Barbie na setu komedije o životu najpoznatije lutke na svijetu, dok se u ulogu njezinog partnera uživio Ryan Gosling. No što je sa stvarnim životom - tko je samozatajni, ni po čemu poseban, ali njoj najvažniji muškarac u životu?

Dok u živopisnim kostimima na setu komedije "Barbie" Margot Robbie izaziva nostalgiju prema 80-ima, a gdjekad i uzdahe olakšanja jer odjevne kombinacije iz tog doba nisu "must have" svakome nameće se pitanje tko je Ken u glumičinom stvarnom životu? Ulogu nakvarcanog partnera Barbie tumači Ryan Gosling, no tko je muškarac koji je oborio s nogu jednu od najuspješnijih Australki i oženio ju? Riječ je o Britancu Tomu Ackerleyju čije je mjesto u filmskoj industriji, za razliku od njezinog, iza kamere.

Gradi karijeru kao pomoćni filmski redatelj i producent, a upoznali su se prije osam godina na snimanju filma "Francuska suita".

Margot Robbie je, uz Michelle Williams i Kristin Scott Thomas, tumačila jednu od značajnijih ženskih uloga, dok je on u tom filmu bio treći pomoćnik redatelja, piše Daily Star. Pa ipak, spetljali su se i 2016. par se vjenčali u Byron Bayu, u Australiji. Nije zgodan poput Ryana Goslinga, definitivno nije građen poput Kena, no njegova taktika "korak po korak" prema zadanom cilju, njoj, ipak je upalila.

image

Bryan Unkeless, glumičin odabranik Tom Ackerley, Margot Robbie i Craig Gillespie

JIM RUYMEN/UPI/PROFIMEDIA

Čitajte i: Možete li zamisliti slađeg Kena? Otkrivamo zašto je Ryan Gosling prihvatio ulogu u filmu Barbie

"Stvar je u tome da smo prije ljubavne veze bili najbolji prijatelji i cimeri. To smo i danas, uz činjenicu da smo bračni partneri. S nama se, na neki način, ništa nije promijenilo", ispričala je.

Zajedno su producirali biografski film "Ja, Tonya" koji joj je donio nominaciju za nagradu američke filmske akademije, a najglamuroznija svečanost u svijetu filma jedna je od rijetkih prilika kad ih se u javnosti moglo vidjeti zajedno. Naime, posljednji put su snimljeni tijekom shoppinga u listopadu 2021. u londonskom Notting Hillu, daju sve od sebe da tako i ostane. Činjenica da nemaju ni prijatelje koji bi medijima "dobronamjerno" otkrivali detalje iz njihovog odnosa, dodatni je razlog zbog kojeg imaju brak na kojem im mnogi zavide.

Linker
19. travanj 2024 15:16