Povratak korijenima

Vraća se na bakin ranč: Zavirite u luksuznu vilu koje se Pamela Anderson odriče zbog ljubavi prema suprugu

Glumica i aktivistica ovu je odluku donijela dva mjeseca nakon što se udala za tjelohranitelja Hayhursta, u intimnoj ceremoniji u njenom domu u Kanadi.

Pamela Anderson oprašta se od svog doma u Malibuu, dom glumice smješten je na prestižnoj adresi Malibu Colony, a potvrđeno je da će na tržištu biti dostupan u ponedjeljak.

Zvijezda "Spasilačke službe", traži 14.9 milijuna dolara za kuću na plaži koju je projektirao Philip Vertoch. Kuća ima četiri spavaće sobe te "četiri i pol" kupaonice - stoji na stranicama agencije za nekretnine.

image
Imanje je zakriveno ogradom.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image
Luksuzna kuća ima 1676 metara kvadratnih.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Glumica koja se u tajnosti udala za svog tjelohranitelja Dana Hayhursta na Badnjak prošle godine, definitivno seli na sjever. Napušta Kaliforniju, a novi trajni dom bit će joj imanje koje je pripadalo njenoj baki na Otoku Vancouver u Kanadi. Sa suprugom ionako tamo boravi tijekom cijele pandemije koronavirusa.

"Vrijeme je da se vratim svojim korijenima. Zaljubljena sam i nedavno sam se udala za svog "običnog Peru Perića" (kako on sebe voli nazvati)", objasnila je Pamela svoju odluku da napusti Malibu.

image
Kuća Pamele Anderson u Malibuu, koju glumica uskoro stavlja na tržište.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image
Kuću prodaje jer seli u Kanadu.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

"Napustila sam svoj gradić u ranim dvadesetima zbog Playboya, proputovala sam cijeli svijet, samo da bih se vratila doma - na jedno od najljepših mjesta na svijetu. Stigla sam kući u jednom komadu, to je čudo. Ja sam sretna djevojka", objasnila je Pamela da započinje novu fazu života.

Čitajte i: Šesti brak sklopila u gumenim čizmama! Pamela Anderson šokirala objavom

Imanje u Kanadi Pamela je kupila prije tri desetljeća, ali tek ga sada, sa suprugom uz sebe, renovira i razvija u kuću koja će joj pružiti komadić samoodrživog raja.

image
Krovna terasa.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image
Kuća je dizajnirana po načelima održivosti.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Održivost je ključ po kojem je gradila dom

Održivost je ovoj ekološki osviještenoj aktivistici bio glavni motiv i u dizajnu kuće na plaži. danje koje se prostire na 1676 metara kvadratnih, sagrađeno je na zemljištu veličine 1927 metara kvadratnih, sakriveno od pogleda ogradom, a na njemu se nalazi i gostinjska kuća, krovna terasa s kaminom, bazenom i spa centrom.

Imanje ima i prilaz pješčanoj plaži, koja slovi za najekskluzivniji komadić obale na svijetu. Glumica je za magazin People otkrila i da joj je najdraža prostorija u domu - spavaća soba.

image
Pamela je posebno vezana uz luksuznu spavaću sobu.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
image
Uz kupaonicu u sobi se nalazi i raskošna kada.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

"Obožavam ju, to je najsenzualniji i najčišći prostor s kišnim tušem na podu od tikovine i spojenom saunom, uz kadu koja je smještena u samoj sobi", kazala je Pam i odmah dodala da je tikovina nabavljena iz područja gdje nema konflikata.

Ovo nije jedina novost koju je uvela u život, otkako se udala u tajnosti, Anderson je ugasila sve društvene mreže, u posljednjoj objavi na Instagramu kazala je da se konačno smirila u životu te da je slobodna.

image
Bazen je neizostavni dio imanja.
GROSBY GROUP/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 13:34