silvestrovo slavnih

‘Vratili smo se na tvorničke postavke‘: Poznati 2021. dočekali s toplim željama za bolje sutra

Doček Nove godine dugo nije bio ovako pritajen i skroman. S obzirom na pandemiju i tužna događanja u zemlji u kojoj su zbog potresa brojni izgubili svoje voljene i krov nad glavom, svima nama želje su se svele na ono najjednostavnije - samo da je ljubavi, zdravlja i mira.

Poznata lica hrvatske showbiz scene Novu su godinu dočekala u svojim domovima, u društvu najmilijih te sima poslali poruke pune ljubavi i podrške.

Pogledajte kako se ove godine slavilo u kućama celebrityja i što sebi i drugima žele u 2021. godini.

Nataša Janjić i Nenad Medančić

"I tako...Vratili smo se na tvorničke postavke. Sretni samo da postojimo živi i zdravi. I da imamo nekog kraj sebe koga možemo čvrsto držati za ruku. Odnijela je toliko dragih ljudi, donijela nam toliko puno promjena, suza i straha, bila je preteška za sve, ali meni je donijela i ono najmilije na svijetu - moju Kaju. Naučila je Tonija prvim rečenicama i mnogobrojim sitnicama iznova vraćala osmijeh na lice. Između ostalog, uspjeli smo pronaći i milijun novih načina kako ostati povezan s voljenima u vremenima koja nas razdvajaju. Sretna vam 2021.! Neka nam donese mir, utjehu, one male obične stvari koje su nekad bile život i ostvari sve naše nježne nade. Ovoga puta stvarno ne tražimo previše, zar ne?"

Franka Batelić

"I zadnje popodne 2020. je tu. A ja i dalje ne nalazim prave riječi za osvrnuti se na nju. Ali možda je to i OK. Već smo sve doživjeli, rekli, osjetili. Untoč svemu, ja ću je pamtiti po jednom malom smotuljku sreće koji je stigao početkom siječnja i biti joj zahvalna, jer me upoznala s ulogom života-ulogom mame. Biti ću kratka. Zakoračimo hrabro u Novu godinu, zajedno, jači, sa svim naučenim lekcijama iz prethodne. Želim vam mirniju, sretniju, rasplesaniju 2021. punu ljubavi. Voli vas F."

Antonija Blaće

"U ovoj slici je sadržano sve potrebno da nam 2021 bude dobra. Ljudi, sućut, rad, osmjeh, životinje, bića, profesionalnost, otvorenost, bliskost, pomoć, mladost, starost, iskrenost, radost, zajedništvo. I mirnije tlo bi nam dobro leglo, sto jest jest. I da nas ovaj osjećaj zajedništva ne napusti. Malo sam patetična, oprostit ćete mi. Sretno, dobri ljudi!"

Dino i Viktorija Rađa

"Sritna Nova godina na svin jezicima i da se ova ne ponovi. Ja pijen Punicu za zdravlje i vise sriće svima".

Sritna nova godina na svin jezicima i da se ova ne ponovi.

Sonja Kovač

"Sretna vam Nova 2021. Neka nam svima bude bolja! Bez bolesti, bez potresa, s puno ljubavi i mira, svega onoga sto je falilo u onoj teskoj godini! Imala je ta godina i svojih lijepih trenutaka, zaista je, toga se isto treba prisjetiti i biti zahvalan. Ovo je slika od prije par dana prije nego je 2020-a stavila tocku na kraj sa posljednjim potresom pa nju postam jer se nadam kako cemo nekada uskoro ponovno staviti osmjehe na lica".

Slavko Sobin

"Ma najljepši doček ikad. Kad shvatiš da ti je sve šta trebaš u tih par metara kvadratnih. Želim vam svu sreću u vaših par kvadrata. I još jednom naklon ekipi koja trenutno rješava tuđe kvadrate. Sve će bit ok. Sretna 2021."

Marijana Batinić

"Napokon smo se riješili 2020. Sretna Nova dragi ljudi i da se što prije probudimo iz ovog ružnog sna!"

Alka Vuica

"Evo, ja se uredila i čekam Novu godinu, pa da legnem u svoj krevetić. Svima od srca želim Blagoslovljenu Novu i da nam sve bude Zdravo, Lijepo i sa puno Mira i Sreće. Voli vas sveee Alkoni".

Linker
19. travanj 2024 21:46