Marijana Mikulić
 Boris Kovačev / Hanza Media
VELIKI OBRAT

Vratio se osmijeh na lice glumice Marijane Mikulić: Suze tuge zamijenile su suze radosti

Poznata glumica uspjela je proći granicu i iznenaditi svoju majku Milu koja je uz obitelj slavila 60. rođendan. Njihovi osmijesi govore tisuću riječi, a čestitke stižu sa svih strana svijeta.

"Mi smo proslavili! 60 godina napunila majka Mila, skoro 40 godina braka, četvero djece, šestero unučadi, sedmo na putu. Svašta se doživjelo i preživjelo, ne doživio nitko! I opet osmijeh! Ajde, živjela ti nama, vesela i zdrava bila!", napisala je presretna Marijana Mikulić koja je nakon tuge i neizvjesnosti zbog zatvorenih granica ipak doživjela obiteljsku radost.

Prošli tjedan doživjela je traumu zbog mjera oko koronavirusa nije znala smije li posjetiti majku koja živi u Bosni i Hercegovini.

Zagreb, 011216.
Glumica Marijana Mikulic, fotografirana u parku Zrinjevac.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media
Marijana Mikulić

"Moja majka 23.5. slavi okrugli 60. rođendan, a da bi zagrlio majku u BiH moraš imati bosansku putovnicu, hrvatske se ne pikaju. Negdje prije dva tjedna krenulo je k tome da će se granice otvoriti za dva tjedna (dakle sad nekad), a meni se odmah sve lampice upalile - možda ćemo moći do nje i iznenaditi ja za rođendan! Pratimo, čitamo, čekamo, granice se otvaraju, ne otvaraju? Samoizolaciju ukidaju, ili ipak ne? DA, granice otvorene! Ukinuta i samoizolacija pri prelasku granice!! Sreća do neba! I onda knock down! Samo oni koji imaju BiH putovnicu mogu prelaziti nesmetano granicu. Mi koji smo odozdo, a nismo više prijavljeni u BiH i nemamo BiH dokumente, ne možemo ući u BiH! Zašto? Pa jesu otvorene granice ili nisu? Zar posjedovanje BiH putovnice štiti od dobivanja korone i prenošenja iste? Znači oni koje imaju bosansku putovnicu mogu zagrliti svoju majku, a ja ne mogu? Nemam prava na to? Tko to ima pravo donijeti takvu odluku? Ima li ijedne pore, ijednog prava u koje nam neće politika uvući ruke?! Koliko koštaju moje suze danas? Tko to može platiti? I zašto? Može li mi netko odgovoriti?", upitala se nedavno na Instagramu popularna televizijska i kazališna glumica, a onda se dogodio filmski obrat. Marijana je uspjela doći do svoje majke i s brojnom obitelji slaviti rođendan majke Mile koja joj je u životu veliki oslonac.

"Treba li komentar? Mislim da ne treba", stoji kraj fotografije s majkom Milom koja je presretna što vidi kći, zeta i unuke nakon duge razdvojenosti. Ujedinjenje im je objema donio puno obiteljske sreće i zadovoljstva.

Čitajte i:

Kovrče kao iz 'Prljavog plesa': Zbog 'trajne' nismo ni prepoznali domaću glumicu

Bili smo u teretani s Marijanom Mikulić: 'Na vježbanje su me natjerali problemi sa zdravljem'

Marijana Mikulić: Četvrti muškarac mog života

Linker
18. travanj 2024 11:22