PLASMAN NA SVJETSKO

Vruće na Poljudu: Poznate Hrvatice bodrile Vatrene, no ipak je Mišo Kovač bio zvijezda večeri

Brojni poznati nisu propustili pogledati ključnu pobjedu hrvatske reprezentacije na Poljudu, koja se zahvaljujući autogolu Rusa plasirala na Svjetsko prvesnstvo. Malo sreće za nas, a pohvale reprezentativcima pršte sa svih strana na društvenim mrežama.

Splitski Poljud u nedjelju je popodne zbog pobjede Hrvatske nad Rusijom slavio kao nikada dosad. Na tribinama su ekipu izbornika Zlatka Dalića koja se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru pratili i brojni poznati. Sve je oduševio glazbenik Mate Mišo Kovač. U hrvatskom dresu bodrio je reprezentaciju i unatoč tome što je prije nekoliko tjedana zbog kronične opstruktivne bolesti pluća završio na liječenju u splitskoj Klinici za infektologiju. S njime se na Poljudu fotografirala i glazbenica Lidija Bačić, koja je zajedničku fotografiju podijelila na društvenim mrežama.

"Možda smo i legenda Mišo Kovač i ja na stadionu donijeli sreće Vatrenima. Uživajmo u plasmanu na Svjetsko prvenstvo", napisala je Lille. Na tribinama su se fotografirali i Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem, a s njima u društvu je bila i Iris Rajčić, supruga reprezentativca i igrača Hajduka Marka Livaje, koji je i zaigrao i u utakmici s Rusijom.

Znamo koliko bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović voli hrvatsku reprezentaciju, a to je dokazala bodreći ih prije tri godine na Svjetskom prvenstvu kada su ostvarili povijesni rezultat, drugo mjesto uz bok Francuzima. Iako nije bila na Poljudu, navijački duh pokazala je ispred televizora,a fotografije podijelila na svom Twitteru.

"Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni!", napisala je na Twitteru. U Split je stigla i novopečena majka, Adriana Ćaleta-Car, koja je sa sestrom Antonelom bodrila prije svega svoga supruga Duju. Utakmicu godine nisu propustile niti sestre, bivše sportašice, Lucija i Ana Zaninović.

Čitajte i: Zlatna olimpijka Matea Jelić ponovno na Poljudu! Slavila sa sestrom, a poklonili su joj i hrvatski dres s njezinim imenom

Naša olimpijka, tekvandoašica Matea Jelić utakmice hrvatske reprezentacije na Poljudu ne propušta, a tako je bilo i sada. Pratila ju je iz prvih redova do terene te sve zabilježila na Instagramu. Sporstki duh bio je bio prisutan i na kvalifikacijskoj nogometnoj utakmici između Hrvatske i Slovenije u rujnu ove godine, gdje je na Poljud stigla sa sestrom Ivonom, također taekwondoašicom, a njih su dvije navijale za hrvatsku reprezentaciju koja je trijumfirala nad slovenskom ekipom zabivši im tri gola.

Čitajte i: Tajna privlačnosti splitskog miljenika! Marko Livaja otkrio simboliku njegovih stotinjak tetovaža

Linker
20. travanj 2024 13:36