Elegantna glumica

Zadivljujuća Angelina pustila kamere u dom: Nakon godina šutnje otvoreno o djeci i ljubavi

Glumica je ekskluzivno za Vogue progovorila o intimnim detaljima svog života, a fotografijama snimljenima u njenom domu u Los Angelesu oduševila je obožavatelje.

Jedna od najljepših žena na svijetu Angelina Jolie (45) vodi povučen život, rijetko glumi, a još rjeđe daje intervjue za medije, pogotovo otkako je 2016. pokrenula postupak razvoda od Brada Pitta (57). Par je zajedno proveo 12 godina u vezi i dvije godine u braku, imaju šestero zajedničke djece, a otkako je njihovom odnosu došao kraj, glumicu se u medijima spominje uglavnom kroz prizmu i nagađanja oko brakorazvodne parnice.

Angelina je pozirala na naslovnicu britanskog Voguea za ožujak koji će se u prodaji pojaviti 5. veljače. Osim što je otvoreno progovorila o odnosu s djecom, dopustila je i fotografu Craigu McDeanu da snimi i djelić njihova doma.

"Sjediti mirno nikada mi nije dobro išlo. Iako sam oduvijek željela imati puno djece, zamišljala sam se kao Jane Goodall, koja uz to putuje džunglom, nipošto to nisam zamišljala na neki tradicionalan način. Imam osjećaj kao da mi nedostaju sve vještine da budem tradicionalna majka koja je stalno kod kuće. Snalazim se jer su mi djeca poprilično izdržljiva i pomažu mi, ali uopće nisam dobra u tome", opisala je Angelina.

Glumica s bivšim partnerom Bradom Pittom ima 19-godišnjeg sina Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa, 16-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh te 12-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Pozitivna prema budućnosti

Jolie je otkrila da inzistira na pozitivnom pogledu na budućnost, iako je priznala da ne zna je li trenutno baš potpuno sretna.

"Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredotočila sam se na ozdravljenje naše obitelji. Krv koja se poput leda polako topi vraća se u moje tijelo. Veselim se pedesetima i osjećam da ću napraviti još jedan korak naprijed. Iako, neki dan smo bili na trampolinu i djeca su me upozorila da moram paziti da se ne ozlijedim, a ja sam pomislila: 'Bože, nije li to smiješno? Bila sam akcijska glumica, a sada mi djeca govore da siđem s trampolina jer ću se ozlijediti'", našalila se glumica.

Fotografiranje naslovnice i editoriala obavljeno je u Angelininoj vili u Los Angelesu vrijednoj 25 milijuna dolara. Jolie na fotografijama izgleda fantastično, pogotovo jer je se posljednjih godina moglo vidjeti samo u svakodnevnoj odjeći u kojoj bi išla prošetati pse ili obaviti kupovinu.

Nekadašnja fatalna ljepotica priznala je da nakon razvoda solira, ali kako se čini ništa joj ne nedostaje. "Sretna sam što su u našem domu različite kulture i svi učimo jedni od drugih", zaključila je Angelina Jolie.

Linker
19. travanj 2024 17:03