Jackson Lee / Splash News
PJESMA POSVEĆENA NJOJ

Zaljubljeni kao prvog dana: Jessica Biel i Justin Timberlake zaplesali u njegovom novom spotu

Ova godina odlično mu je započela: objavio je svoj peti album 'Man of the Woods', za dva dana će nastupiti u poluvremenu Super Bowla, a u svemu tome mu je najveća podrška njegova supruga – koja je pristala pojaviti se u njegovom novom spotu.

U novom video spotu "Man of the Woods" Justin Timberlake je ugostio posebnu osobu: 37-godišnjem pjevaču pridružila se njegova supruga, glumica Jessica Biel – i to u pjesmi koja je posvećena njoj, ali i njihovom 2-godišnjem sinu, odnosno nazvana je po njemu. Njegovo ime Silas znači "iz šume" pa je američki glazbenik zapravo cijeli svoj peti album posvetio njemu.

Osim u šumi kojom Justin luta, romantičan spot odvija se i u kolibi u kojoj pjevač susretne svoju suprugu pa par zapleše, zajedno s drugim parovima. 35-godišnja glumica je za spot svojeg supruga odjenula bijelu, lepršavu haljinu otvorenih leđa – idealnu za romantično plesanje usred šume. Njih dvoje su u braku od 2012., a prije dvije godine prvi su put postali roditelji - dobili su sina Silasa. Iako rijetko kad govore o svojem privatnom životu, Jessica i Justin imaju samo lijepe riječi jedno za drugo.

Linker
15. travanj 2024 06:00