Tko radi...

Zaposlena mama: Jennifer Lopez odala počast svima koji rade vikendom, i otkrila da je ona među njima

Pjevačica i glumica već neko vrijeme snima film u Dominikanskoj Republici, a sada je pokazala kako to izgleda iza kamere.

Latino diva Jennifer Lopez već neko vrijeme boravi u Dominikanskoj Republici, gdje snima romantičnu komediju "Shotgun Wedding", a kako se čini tako će ostati još neko vrijeme. Sada je J.Lo odlučila pokazati kako to izgleda 'iza kamere', a pritom je naglasila da za nju 'vikend' ne postoji, odnosno da radi i danima kada se većina ljudi odmara.

"Keep calm i radi za vikend", poručila je Jennifer uz seriju fotografija na kojima se vidi kako sjedi na stepenicama te neumorno traži savršen kut snimanja savršenog selfieja. U oznakama je istaknula da takvim životom žive producenti te da radi na filmu "Shotgun Wedding".

Odjevena u ležernu i ultramodernu kombinaciju - bijeli top i udobnu trenirku - Lopez je ipak ostala vjerna svom glamuroznom izdanju što se šminke i zlatnog nakita tiče.

Ubrzo je objavila još jednu sličnu objavu, poziravši iz terenskog automobila, dala je naslutiti da je dugačkom danu i vikendu došao kraj. Tom je prilikom poslala poseban pozdrav svim svojim suradnicima koji su bili uz nju za vikend. Iako su iza nje naporni dani, J.Lo je našla snage i uputila osmjeh u kameru.

Čitajte i: Prekid godine ipak se nije dogodio! Jennifer Lopez i Alex Rodriguez demantirali ljubavni krah

Veza u krizi?

Ako ni po čemu drugom, snimanje ovog filma Jennifer Lopez i njen zaručnik Alex Rodriguez pamtit će po (netočnim) vijestima da su raskinuli zaruke, zbog njegove navodne nevjere. Nakon što su se nagađanja takve prirode pojavila u američkim medijima, slavan par je reagirao i sve negirao.

"Sva su izvješća netočna. Radimo na nekim stvarima", rekli su u zajedničkoj izjavi američkim medijima. Još su odvojenim objavama na društvenim mrežama pokušali pobiti navode o prekidu.

"Imaju teško razdoblje, ali nisu prekinuli. Ona radi u Dominikanskoj Republici, a on u Miamiju, pa se teško uspijevaju vidjeti", rekao je upućen izvor blizak paru za medije.

Linker
19. travanj 2024 15:33