Na dnu bazena

Zapratite ga za još ‘savjeta‘: Komičar zagnjurio i našalio se na račun roditeljstva, ali žena mu je još bolje odgovorila

Ivan Šarić i Korana Gvozdić ovog proljeća dobili su prvo dijete, a nakon duljeg boravka u bolnici konačno uživaju u svim čarima roditeljstva.

Jedna od najduhovitijih parova na sceni Ivan Šarić i Korana Gvozdić ovog ljeta imaju mnogo razloga za slavlje, posebno nakon dolaska dugoočekivane prinove otkrivaju čari roditeljstva. A da sve ide po planu i programu može se protumačiti i iz njihove posljednje zezancije na društvenim mrežama. Stand-up komičar objavio je fotografiju snimljenu u vodi, dok sjedi na dnu bazena.

"'Zapratite me za još savjeta kako pronaći mir od žene i djeteta", napisao je uz fotografiju Ivan i nasmijao brojne pratitelje. No, Korana mu nije ostala dužna i brzo mu je odgovorila.

"Mogao bi ti ostat dole...pusabok!", poručila mu je zaručnica i ostavila emotikon poljupca, njena reakcija na šalu oduševila je prijatelje i pratitelje.

Par je krajem svibnja objavio javno da su dobili sinčića Olivera. Dirljivom fotografijom na kojoj svi troje drže ruke zajedno, Ivan je odao počast svojoj partnerici. "Oliver. Ja, tata. Nemam puno za reći osim da je moja Korana snažnija od svemira", napisao je emotivni Ivan.

Čitajte i: Ivan Šarić i Korana Gvozdić ekskluzivno o trudnoći za Gloriju: "Beba nam stiže"

Sa sličnom fotografijom javila se i Korana, no ona je otkrila ipak nešto više o okolnostima u kojima je njihovo prvo dijete došlo na svijet.

"Kad sam došao na svijet nisam znao što me čeka, ali sam znao da ću biti voljen zauvijek. Borac od prvog daha, šarmer na prvi pogled, vrijedan maminog truda, vrijedan svake suze i osmijeha - Oliver. 13.04.2021.", napisala je Korana uz fotografiju.

U bolnici mjesec i pol dana

Korana je rodila u Petrovoj bolnici, a zbog preranog rođenja malenog, skoro mjesec i pol dana čekali su na povratak kući.

"U bolnici sam s malenim provela skoro mjesec i pol dana. Nije bilo lako, ali kad znaš da imaš velik cilj, rekla sam odmah - ostajem koliko god treba. Zbog pandemije koronavirusa vanjski posjeti nisu bili dozvoljeni, a zbog cijele situacije, s Oliverom sam mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu. Ja na drugom katu, Oliver na prvom, a tata Ivan kod kuće, tako su izgledali naši počeci roditeljstva. Kažem i uvijek ću ponoviti, nije bilo nimalo lako ali za viši cilj ništa nije teško! Izgurali smo", rekla je Korana Gvozdić za Gloria.hr.

Čitajte i: Iskreno o 37 dana u bolnici: ‘Dala bih sve da je Šarić mogao biti sa mnom, da mi obriše suze i kaže da će sve biti u redu‘

Korana je rodila 13. travnja, a s Oliverom je iz Petrove izašla 20. svibnja, taj emotivan trenutak obilježila je i na Instagramu. "Bodrili smo i čekali jedan drugog. Prvo je on mene čekao da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade", napisala je Korana uz fotografiju snimljenu pred Petrovom bolnicom.

"Što se tiče pandemije, smatram da nije bilo boljeg perioda za moju trudnoću koju sam morala čuvati od samog početka. Ipak, nakon poroda svu tu silnu 'romantiku' pandemija je razrušila. Kad čekaš prvo dijete, nekako romantiziraš cijelu priču. Slušaš priče prijatelja koji su prije par godina bili sa svojim ženama na porodu ili nakon dva do tri sata vidjeli svoje bebe. Ja, kao i ostale majke u Petrovoj bolnici te sve majke koje su rodile tijekom pandemije, nismo imale taj scenarij. Sve dok nisi u toj situaciji, jednostavno ne razmišljaš o tome. Zaista bih u tim trenucima dala sve da je Ivan mogao barem na nekoliko minuta biti sa mnom, da me zagrli, da mi obriše suzu i kaže 'bit će sve u redu'", rekla je Korana u razgovoru za Gloria.hr te dodala kako su se čuli videopozivima i porukama, ali i da je Ivan znao dolaziti pod njezin prozor.

"Ti momenti na prozoru...to su bili naši susreti, sav nalet emocija zgurao bi se u tih par minuta, totalni "roller coaster"", opisala je Korana.

Linker
19. travanj 2024 20:15