David Foster i Katharine McPhee
 Profimedia, AKM-GSI
BRAK JE MRAK

Zaruke iz vedra neba: Slavni producent ženi 34 godine mlađu pjevačicu kojoj ne smeta što će biti njegova peta supruga

Iako je Katharine upola mlađa od slavnog producenta, ljubav ne pita za godine, pa je na pomolu vjenčanje o kojem će se još dugo pričati.

Iako je Katharine upola mlađa od slavnog producenta, ljubav ne pita za godine, pa je na pomolu vjenčanje o kojem će se još dugo pričati.

Poznata glumica i pjevačica Katharine McPhee (34) koja je karijeru započela nastupom u "Američkom idolu", zaručila se za svog partnera Davida Fostera (68) koji se može pohvaliti da je osvojio 18 Grammyja, a u svom bogatom životu ženio se čak četiri puta i ima osmero djece.

Poznati američki producent nije umoran od stajanja pred oltarom, pa je svoju novu ljubav navodno zaprosio dok su bili na odmoru u Italiji, a dio atmosfere s tog idiličnog odmora objavili su na svojim društvenim mrežama. Romantični Capri poslužio je kao kulisa njihovih zaruka koje su mnoge iznenadile.



Objavu dijeli Katharine McPhee (katharinemcphee)


Par se romantično spetljao odmah nakon njegovog razvoda od nizozemskog top modela Yolande Hadid, a njihovu zajedničku fotografiju prvi put je objavila Davidova kći, Erin Foster koja je uz fotografiju napisala da joj je nova maćeha prekrasna. 'Moj otac je veliki romantičar koji je obožava, ako su oni sretni, i mi smo', napisala je Erin. 'Ne radim ništa loše i sretna sam. Tako se trebaju ponašati i drugi ljudi. Smiješno mi je koliko se ljudi zabavljaju mojim privatnim životom', rekla je Katharine kad su je pitali za komentar. Sretni mladoženja priznaje da obožava biti u bračnim vodama i da je siguran da će ovaj brak potrajati.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
2018 Costume Institute Benefit: Celebrating the opening of Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination - Arrivals
<P>
Pictured: Katharine McPhee
<B>Ref: SPL1693541  080518  </B><BR/>
Picture by: PCC/Splashnews<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
PCC/Splashnews


McPhee iza sebe također ima propali brak, a nedavno se lijepa pjevačica pojavila na partyju Eltona Johna odjevena u haljini Leonie iz nove kolekcije Aleksandre Dojčinović.

New York, NY  - David Foster and Katharine McPhee hold hands as they arrive for dinner with Tina Fey in New York.

Pictured: David Foster, Katharine McPhee



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 372884651, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
David Foster i Katharine McPhee

Linker
27. travanj 2024 21:52