Nove zaruke

Zaruke u tajnosti: Trump junior odlučio je oženiti bivšu voditeljicu, a sve je ‘odala‘ njegova rođendanska fotografija

Budući da on iz bivšeg braka ima petero djece, a ona iz bivšeg braka ima sina, trebalo je vremena da se priviknu na nove okolnosti u obitelji i selidbu iz Hamptonsa na Floridu, gdje sad živi većina članova obitelji Trump

Rijetki članovi obitelji Trump uspjeli su skriti značajne životne odluke pred uvijek budnim američkim medijima, no Donaldu Trumpu ml., najstarijem sinu i imenjaku bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa to je ipak pošlo za rukom. Na samom početku 2022. izvršni potpredsjednik obiteljskog konglomerata "The Trump Organization" otkrio je kako je zaručen za Kimberly Guilfoyle (52), bivšu suvoditeljicu političkog talk-showa "The Five” na Fox Newsu. Točnije, za otkrivanje zaruka zaslužna je njegova odabranica: prsten s povećim dijamantom na prstenjaku njezine lijeve ruke nedvojben je znak da su vezu započetu prije nešto više od dvije godine, podigli na novu razinu.

Poseban rođendan

Pritom je zadivljujuće što su zaruke tajili čak godinu dana. Naime, zaručili su se na Silvestrovo 2020., kad on slavi rođendan, potvrdio je za Page Six izvor blizak paru. Posljednje dvojbe razriješila je buduća snaha bivšeg američkog predsjednika: na svom Instagram profilu u subotu, 31. siječnja 2021., kada je njezin odabranik napunio 44. godine, napisala je ispod zajedničke fotografije pokraj božićnog drvca: "Večeras je bilo posebno slaviti rođendan Donalda Trumpa jr. Don, ti si jak, pametan, hrabar, zabavan i ljubav mog života. Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno. Volim te”, prenio je Daily Mail.

Ljubav nakon prijateljstva

Par se upustio su u vezu nakon što su 15 godina bili prijatelji premda je on tada bio u braku s bivšim američkim modelom Vanessom Kay Trump (44) s kojom ima petero djece.

Kad se počelo govorkati da joj se suprug spetljao s Kimberly Guilfoyle, Vanessa je 2018. predala zahtjev za razvod koji je finaliziran iste godine. Detalji financijske nagodbe nisu poznati, kao ni to da li je zadržala zaručnički prsten vrijedan 100.000 dolara kojim ju je Donald Trump Jr. 2005. zaprosio ispred draguljarnice u New Jerseyju, znajući da ih snimaju paparazzi. Bio je to, navodno, njegov dogovor s vlasnikom draguljarnice koji mu je u zamjenu za reklamu dao značajan popust na zaručnički prsten.

Čitajte i: Bračni krah nakon 12 godina i petero djece: Potvrđen razvod u obitelji Trump

Kako god bilo, bivša televizijska voditeljica iza sebe ima dva braka: s demokratskim političarem Gavinom Newsomom te s američkim poduzetnikom i milijunašem Ericom Villencyjem s kojim ima sina. Budući da iz bivših brakova imaju sveukupno šestero djece, ona su bila najvažniji razlog zbog kojeg su toliko dugo tajili zaruke: htjeli su im dati vremena priviknuti se na nove okolnosti u obitelji. Osim toga, zaljubljeni par prodao je lanjskog ožujka kuću u Hamptonsima za koju su 2019. izdvojili 4,4 milijuna dolara, za gotovo dvostruk iznos: 8,14 milijuna dolara. Naposljetku su se skrasili na Floridi, u rezidenciji od 9,7 milijuna dolara. Trebalo je sve to organizirati, pa su zaruke objavili tek kad su posložili i posljednji detalj budućeg zajedničkog života.

Linker
25. travanj 2024 10:33