Matej Dokić
PRAVA LJUBAV

ZBOG NJIH SE SVI TOPE: Ljupka Gojić Mikić objavila je stare fotografije s početka ljubavne veze sa suprugom

Kada je odlučila stati pred oltar s 18 godina kao da je znala da donosi najbolju odluku u životu. Kruna dvadesetogodišnje ljubavi su im - djeca, zajednički posao i skladan život bez obzira na kojem meridijanu ili paraleli živjeli...

Poduzetnica i bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić (37) svog je supruga Mihaela Mikića upoznala prije 20 godina, a danas se na svom Instagramu, galerijom fotografija prisjetila tog važnog datuma.


Najbolja odluka

'Svašta stane u naših 20 godina zajedno', napisala je Ljupka uz njihovu urnebesnu fotogaleriju, gdje su na nekim fotografijama Ljupka i Mihael tek tinejdžeri. Da je to prava ljubav znala je tek punoljetna Ljupka koja je upliva u bračne vode 2006. godine. Gledajući unazad to joj je bila najbolja odluka u životu. "Najdivniji, najnormalniji i najposebniji par! Želim vam da ostanete takvi do kraja života!", čestitala im je Lana Klingor Mihić.

Jedna od naših najuspješnijih manekenki prije deset godina zbog trudnoće se povukla sa svjetskih modnih pista i pokrenula brend odjeće Jolie Petite by Ljupka Gojić, a proteklog ljeta otvorila je francusku slastičarnicu Jolie Petite Patisserie na zagrebačkoj Knežiji, kvartu u kojem je odrasla i u koji se 2017. vratila nakon devet godina života u Hirošimi sa svojim kćerima - devetogodišnjom Janom Siennom, osmogodišnjom Millom Amelie i dvoipolgodišnjom Mariom Danom i suprugom Mihaelom.

Za razliku od drugih parova na domaćoj sceni, oko Ljupke i njenog Mihaela nikad se nisu vezale vijesti koje bi dale naslutiti da je njihov brak u krizi, pa mnogi u njima vide uzor. Pogotovo zbog činjenice da je riječ o odvažnoj i hrabroj ženi, koja uz sebe ima muškarca koji joj je potpora u svemu.

A kad je brak u pitanju, jednom prilikom je Ljupka, dok je još sa suprugom i kćerima Janom Siennom i Milom Amelie živjela u Japanu, na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj njezin suprug u pregači kuha, dok se ona uz stol odmara te je napisala je da je ona svog supruga naučila kuhati, a on nju prigovarati.

Bivša manekenka i dizajnerica i nogometaš vjenčali su se u crkvi nakon sedam godina građanskoga braka.

View this post on Instagram

#Groznjan #Istra #Mi

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Sve s obitelji, za obitelj sve

"Najdraži su mi poslovi koje radim s obitelji. Naši su odnosi toliko bliski i stabilni da čak i kad se posvađamo oko neke sitnice, znamo da ćemo se sutradan pomiriti. U šali kažem da smo kao talijanska mafija: kod nas sve ostaje u kući", rekla je Ljupka za Gloriju, a njezin se suprug Mihael je dobacio: "Dok sam bio klinac i igrao za mladu reprezentaciju, tadašnji izbornik Ivo Šušak naučio me jedno važno pravilo: kad gori kuća, nitko ne pita jesi li vatrogasac ili doktor, svi uzmu kante i zalijevaju vodom. Tako sam i ja u našoj slastičarnici ‘Katica za sve’ i ništa mi nije teško."

Njihova obiteljska prijateljica i bivša pjevačica grupe Divas, Martina Štritof uredila je unutrašnjost slastičarnice gdje francuske kolače izradi šest slastičara.

LJUBAVNA KRONOLOGIJA...

zagreb 250403
ljupka gojic i mihael mihic
foto eph
-nedjeljna-
Foto Hanza Media / Hanza Media
Zaljubljeni par 2003. godine

zagreb,170501
mihael mikic i ljupka gojic
severina
severininoj promociji u bestu
foto ranko suvar
-ziv-
Ranko Šuvar / Hanza Media
Mihael Mikić i Ljupka Gojić 2001. godine

zagreb 260506
vjencanje ljupka gojic i mihael mikic
foto biljana gaurina
-zs-
Biljana Gaurina / Hanza Media
Vjenčanje 2006. godine

zagreb 260506
golf club zagreb / pored sveucilisne bolnice/ vjencanje ljupka gojic i mihael mikic / pozivnica
foo nina djurdjevic
-zs-
Nina Đurđević / Hanza Media
Pozivnica za vjenčanje 2006. godine

Zagreb, 180708.

Galerija Kranjcar, Kaptol 26.

Vjencanje nogometasa Nike Kranjcara i Simone Fistric. 

Na slici Ljupka Gojic i Mihael Mikic.

Foto: Nenad Dugi / CROPIX
CROPIX
Ljupka Gojić i Mihael Mikić stižu na vjenčanje nogometaša Nike Kranjčara 2008. godine

Ekskluzivno za Gloriju: Vjenčanje Mihaela Mikića i Ljupke Gojić

Mario Kučera
Sretna vam godišnjica, Ljupka!


ČITAJTE I:

Linker
24. travanj 2024 22:28