Željno iščekuju

Zbog važnih privatnih vijesti, mnogi jedva čekaju da Maja Šuput s obitelji napokon sleti

Pjevačica i njezin suprug vraćaju se s odmora u Meksiku gdje su se provodili sa sinčićem Bloomom. Hoće li najpopularniji dječak u Hrvata, koji će uskoro proslavit jednu godinu, napraviti prve samostalne korake ‘u zraku‘ glavna je tema na društvenim mrežama otkako je Maja objavila njihove fotografije iz aviona.

Nakon tri tjedna završio je idiličan obiteljski odmor Maje Šuput u dalekom Meksiku. Plavokosa glazbenica u ovom se trenutku sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom nalazi u avionu u kojem je maleni glavna zvijezda. Maja je, naime, pred uzlijetanje na Instagram Storyju objavila nekoliko videa na kojima se vidi kako Bloom hoda između sjedala, a ostalo se vrijeme zabavlja s gomilom svojih igračaka.

"Prohodati u zraku bilo bi jako cool", našalila se Maja u videu, koji je otkrio da tročlana obitelj putuje u biznis klasi. Pjevačica se pohvalila i kako je avio kompanija za njezinog sina pripremila posebne darove što, znaju svi roditelji, dobro dođe u trenucima dugog leta s djetetom.

Čitajte i: Može li slađe!? Majini pratitelji oduševljeni ‘matching outfitima‘ Blooma i Nenada

Neumorna Maja svojih je pola milijuna pratitelja o obiteljskim avanturama redovito izvještavala i proteklih tjedana. Pjevačica i njezina dva dečka prvo su bili u Cancunu, a posjetili su i glasovito turističko odredište Tulum.

Podsjetimo, jedna od naših najpopularnijih pjevačica poznata po odličnim koncertima i gažama, već se prvog dana iz Meksika javila za Gloria.hr, a tada nam je objasnila da su ona i Nenad željeli sinu pokazati Tulum u kojem su oboje već bili, i to dok se još nisu poznavali.

Čitajte i: Sjajno joj stoji: Maja Šuput oduševila outfitom poput glumica iz meksičkih sapunica

"Odlučili smo otići u Tulum prvenstveno zbog Blooma koji se obožava kupati pa jedva čekamo da ga stavimo na pijesak i da uživa u toplijim krajevima", priznala nam je Maja.

U Tulumu je obitelj bila smještena u luksuznom Ritz-Carlton hotelu, a u istom stilu je prošao i njihov odmor u troje.

Za razgledanje Tuluma i Cancuna supružnici su unajmili limuzinu, jelo se prave delcijie u najboljim restoranima, a većinu vremena su ipak uživali u čarobnim meksičkim plažama poznatima po bijelom pijesku.

Maja nam je iz Meksika povjerila i da je Bloom odlično podnio prvi prekooceanski let koji traje oko 16 sati. Sudeći prema njezinim zadnjim videima, maleni se i na povratku sjajno zabavlja. A možda u avionu do Hrvatske doista i napravi prve samostalne korake.

Linker
18. travanj 2024 21:12