Intervjue je gledao kao nužno zlo, samo se htio vratiti svirati
 Saša Burić
Oproštaj od Olivera Dragojevića

ZBOGOM, OLIVER Nikad viđene fotografije najdirljivijih trenutaka iz života glazbene legende

Splitski pjevač umro je 29. srpnja u 71. godini, točno godinu dana nakon što mu je dijagnosticiran karcinom pluća. Otišao je u zoru jednog vrućeg ljetnog dana, kakav je za njega bio simbol života i radosti. Iako se znalo da je njegovo zdravstveno stanje teško, suprugu Vesnu (65) slomila je vijest da ga više nema, a u toj boli utjehu joj pružaju sinovi Dino (43) i tri godine mlađi blizanci Davor i Damir te unučad Duje (11), blizanci Toni i Lucija (7) Margita (4) te Vinko (11 mjeseci).

Nikad viđene fotografije najdirljivijih trenutaka iz 70 godina života i 50 godina karijere glazbene legende Olivera Dragojevića od koje se oprostila cijela Hrvatska potražite samo u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od četvrtka, 2. kolovoza.

Nova Gloria donosi fotografije iz Oliverova djetinjstva, s početka karijere, s njegovom suprugom Vesnom i sinovima, s unucima, u ribolovu, kod njegova brice Borisa Gugića iz Vele Luke, jedinog kod kojeg se šišao... Jednako su dirljive snimke Olivera s kolegama na sceni, u stvaralačkom zanosu, s putovanja u najveće svjetske gradove u kojima je održao koncerte, ali i one dok s prijateljima igra biljar i na balote.

U novom broju magazina Gloria ne propustite veliki specijal o velikanu hrvatske glazbene scene: na 32 stranice očekuju vas priče i fotografije koje o Oliveru govore više od riječi.

Linker
25. travanj 2024 03:33