PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Pod istim krovom

Zbogom slobodice... Dvije godine nakon vjenčanja, slavni supružnici napokon žive na istoj adresi

Glumica Kaley Cuoco i njezin suprug Karl Cook odnedavno žive zajedno, dvije godine nakon što su izgovori da će biti zajedno i u dobru i u zlu.

Zvijezda serije "Teorija velikog praska" Kaley Cuoco najavila je veliko preseljenje ranije ove godine, nakon što supružnici budu finalizirali kuću iz snova u Los Angelesu. Iako je glumica preseljenje najavila za travanj, sve se poklopilo pa su već sad uselili pod zajednički krov. I to ne bi bilo nikakvo čudo da se glumica sve do nedavno, a unatoč vjenčanom prstenu, nije trudila zadržati svoju slobodicu.

15-3-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Kaley Cuoco Karl Cook, Image: 506821699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Napokon doma", napisala je glumica kroz nekoliko objavljenih InstagramStoryja nove kuće, bazena, spavaće sobe i uz kućnog ljubimca.



LOS ANGELES, CA - JANUARY 29:  Actor Kaley Cuoco attends The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 29, 2017 in Los Angeles, California. 26592_008  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

Slavna glumica dugo je odolijevala živjeti sa suprugom pod istim krovom.

"Ne provodimo svaki slobodan trenutak zajedno i mislim da je to vrlo važno za razvoj odnosa. Kod nas pali, a i naš savjetnik nam je rekao kako je odvojeni život dobra ideja", objasnila je glumica. Romantična veza započela je 2016., 2017. su se zaručili, a vjenčali su se u lipnju 2018. i do sada ih nije brinulo to što žive u nekonvencionalnom braku i na drugačijim lokacijama, no sada su ipak donijeli odluku da će biti pod istim krovom. Par će se odmah morati pridržavati i samoizolacije zbog koronavirusa što će biti dodatni test njihovom braku.

LOS ANGELES, CA - MARCH 24:  Kaley Cuoco and Karl Cook attend Seth Rogen's Hilarity For Charity at Hollywood Palladium on March 24, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Rachel Murray/Getty Images for Netflix)
Getty Images for Netflix

Linker
17. travanj 2024 01:53