Andrija Lučić / Hanza media
Prvi put progovorio o gubitku sina

Zdravko Škender o najvećem gubitku u životu: 'To je ožiljak na mom srcu koji nikad neće zarasti'

Zdravko Škender (68) u posljednjih pet godina susreo se s mnogim tragedijama, ostao je bez majke, brata, prošao kroz razvod od supruge, a nedavno se suočio i s gubitkom sina.

Naš poznati glazbenik Zdravko Škender je Editi Misirić Vrkljan za emisiju Exkluziv kroz suze ispričao sve o posljednjem susretu sa sinom Tomislavom.

"Trebali smo se naći na ručku, ali eto, nije došao", rekao je kroz suze Zdravko koji se teško nosi s preranim gubitkom sina koji je preminuo u 39. godini. Tomislav Škender preminuo je u petak, 17. siječnja 2020., a njegov ispraćaj bio je na Mirogoju 23. siječnja.

screen shot RTL

"Ne mogu to još uvijek prihvatiti, teško je, ali uz pomoć antidepresiva koje uzimam podnosim tu bol. U meni je osim gorčine tuga, koju do sada nisam osjetio u životu. To je ožiljak na mom srcu koji nikad neće zarasti", rekao je u televizijskom intervjuu glazbenik.

Dan prije tragedije Tomislav, koji je također volio glazbu, ocu je poslao dirljiv video.

"Poslao mi je spot koji je napravio od mojih fotografija. To me jako pogodilo, tako mi je pokazao ljubav. Nemam snage to gledati, to sam pogledao samo jednom. Imao je dosta mojih osobina. U nečemu smo se jako dobro slagali, a u nekim stvarima i nismo, ali sam ga uvijek podržavao", rekao je shrvani glazbenik.

Linker
20. travanj 2024 10:45