Gloria
golema sreća

Zgodna Andrea prva je žena kojoj je Dejan Lovren pojurio u zagrljaj nakon velike pobjede

Malo tko ispred ekrana nije primijetio kako je Dejan Lovren pojurio u zagrljaj jednoj ženi nakon povijesne pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Engleskom i dugo je grlio. Njegovi roditelji Saša i Silva, supruga Anita te djeca Elena i Josip nisu ga bodrili s tribina, ali svojom je podrškom sve nadoknadila sestrična Andrea Trgovčević

Suza je stizala suzu na licu Dejana Lovrena nakon pobjede o kojoj danas priča cijeli svijet, a nakon što je zagrlio svoje suigrače stoper hrvatske reprezentacije pohitao je u zagrljaj svojoj sestrični Andrei koja je na tribini navijala sa svojim zaručnikom Kristijanom Iličićem. Zgodna Zagrepčanka danas nije promakla ni britanskom tabliodu The Sun koji je uz njezinu fotografiju napisao kako hrvatska navijačica slavi ulazak u polufinale.

Instagram

'Ponosna sam jako na njega i sretna što smo dečko Kristijan i ja bili u privilegiji da budemo na utakmici. Nismo znali do kuda će sve to ići, ali jako mi je drago što sam bila dio ove predivne atmosfere. Mi smo kao obitelj veliki emotivci, a Dejan je stvarno ovo prvenstvo odigrao odlično i bez ijedne pogreške. Uvijek se nadamo najboljem i tijekom utakmice se i živciramo, ali baš zato što smo u rodu tu atmosferu osjećamo i više. Naravno da suze poteknu, pogotovo kad svi plaču, skaču i grle se. Jednostavno, ne možeš kontrolirati emocije. Dejan jako emotivan tip, pravi borac i veseljak, a odigrao je i važnu ulogu u zajedništvu reprezentacije jer je svima nama preko svojih društvenih medija slao dobre vibre iz svlačionice. ', ispričala nam je Andrea.

Lovrenovi roditelji nisu bili na ovoj utakmici, ali zato stižu na finale, a s njima i ostala obitelj. 'Posvetili su se hotelu i jako se trude oko njega. Sada ćemo napokon navijati skupa', zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 15:35