vlastiti chateau

Život na visokoj nozi: Miranda Kerr i ‘kralj Snapchata‘ kupili dvorac u Parizu za nevjerojatnu cifru

Evan Spiegel i Miranda Kerr obožavaju Pariz gdje ih često viđaju u romantičnim šetnjama i shoppingu. Za dvorac iz svojih snova, koji dolazi s osobljem, raskošnim vrtom i knjižnicom, izdvojili su više od 30 milijuna dolara.

Miranda Kerr i Evan Spiegel imaju novu nekretninu i to, ni manje ni više, već u romantičnom Parizu u kojem obožavaju boraviti.

Australska manekenka i osnivač društvene mreže Snapchat, uložili su preko 30 milijuna dolara u dvorac u Parizu koji se proteže na 929 metara kvadratnih, uz jednako prostranu okućnicu.

image
Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/Shutterstock (10510067be)
Miranda Kerr and Evan Spiegel
Sixth 2020 Democratic Party Presidential Debate, Los Angeles, USA - 19 Dec 2019
MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Vila na koju su potrošili 30.358.000 dolara ima šest spavaćih soba, pet kupaonica, knjižnicu, vinski podrum, vrt te igralište, a dvije spavaće sobe imaju i vlastite walk in garderobe.

Uz raskošnu vilu stiže i osoblje - butler, sobarice i privatni chef te medicinska sestra koja je uvijek na raspolaganju.

Par će morati uložiti i u neke izmjene na kući, piše NY Post zbog čega bi se cifra mogla popesti na još koji milijun.

Inače, Spiegel je 2018. dobio francusko državljanstvo od predsjednika Emmanuela Macrona, a on i Miranda često se viđaju po finim restoranima i ulicama sa skupim buticima.

Par se vjenčao 2017. godine, nakon dvije godine hodanja, a imaju dvoje djece, Hart i Mylesa.

Iz prvog braka s Orlandom Bloomom, Miranda ima desetogodišnjeg sina Flynna.

Linker
15. travanj 2024 08:04