Ne odustaje

Životna bitka Jeffa Bridgesa se nastavlja: Nakon teške dijagnoze, slavni glumac ima dobre vijesti

Iako je rak limfnog sustava jedan od najtežih oblika ove bolesti, oskarovac je ostao pozitivan i s fanovima dijeli svaki korak u svojoj borbi.

Oskarovac Jeff Bridges nedavno je otkrio da boluje od limfoma - oblika raka limfnog sustava te da započinje s liječničkim tretmanima. Oni su na glumčevom izgledu već ostavili posljedice u obliku ispadanja kose, no Bridges zbog toga nije klonuo duhom već je 71. rođendan proslavio brijanjem glave i uživanjem u društvu svog novog psića Montyja.

Svoje fanove redovito izvještava o napretku, a posljednja objava mnogima od njih je uljepšala dan. "Išao sam na pregled da vidim je li mi novi tretman smanjio tumor. Ispalo je da odlično djeluje, tumor se drastično smanjio", napisao je poznati glumac na svojoj službenoj web stranici.

Oskarovcu se život promijenio u sekundi: Jeff Bridges šokirao viješću da boluje od teške bolesti

U najtežim trenucima utjehu je pronašao u slikanju, ali i u potpori obitelji i njegovim obožavateljima. Osim toga, rekao je i da se drži mantre Rozzelle Sykes, a ona glasi "budite voljeni".

Bridges je svoju dijagnozu objavio na Twitteru 19. listopada prošle godine, napisavši:

"Kako bi se reklo, izašlo je novo s*anje. Dijagnosticirali su mi limfom. Iako je to ozbiljna bolest, osjećam se pravim sretnikom što imam odličan tim liječnika i prognoze su dobre. Počinjem odmah s tretmanom i obavještavat ću vas o svom oporavku", poručio je. Limfom se ubraja u vrlo ozbiljne bolesti i može se razvijati polako ili biti agresivan.

Ljubav duga 43 godine

Inače, na pregled je išao baš na dan kada su u Washingtonu trajali nasilni prosvjedi. "Vraćam se kući ushićen dobrim vijestima, palim televizor kako bih saznao što se događa u svijetu i... ne moram vam reći što se događa. Kad sam vidio da se naša zemlja napada, slomilo mi se srce", napisao je tada Bridges.

image
Jeff Bridges sa suprugom Susan Geston.
KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Samo nekoliko dana prije nego mu je dijagnosticiram limfom, Bridges je progovorio o svojoj ljubavi sa suprugom Susan Geston, s kojom je u lipnju proslavio 43 godina braka. Kad su ih pitali koja je tajna njihova uspjeha, oboje su rekli samo jedno - poštovanje.

"Stvarno sam blagoslovljen. Dosta smo različiti po karakterima, ali mi to slavimo, umjesto da dopustimo da nas to razdvoji. Poštujem njezinu mudrost", kazao je glumac. Jeff i Susan imaju tri kćeri - Isabelle (39), Jessicu (37) i Haley (34), a od njih su dobili i dvoje unuka.

Linker
18. travanj 2024 20:49