Instagram
TRAŽI VEČERNJU ŠKOLU ZA SEBE

Zoran Šprajc oduševljen Nizozemskom: 'Jednog svog klipana sam ostavio ovdje na studiju'

Televizijski voditelj Zoran Šrajc je nakon ljetovanja na Šolti, umjesto povratka u Zagreb, potegnuo sve do Nizozemske. Ali ne turistički, već kako bi svojeg sina otpremio na studenske dane koje će provesti u Amsterdamu.

Nakon što je dugo toplo ljeto proveo na Jadranu, RTL-ov voditelj Zoran Šprajc otkrio je da je otputovao u Nizozemsku koja ga je oduševila, a posebno njezin glavni grad.

- Nisam baš neki svjetski globtrotter al zasad jedini europski grad u kojem bih poželio živjeti (i umrijeti) jest Amsterdam, zapravo bilo koji grad u Niskozemskoj. Zemlja divnih opuštenih i beskrajno ljubaznih ljudi, valjda zato što je napravljena po mjeri istih tih ljudi, njihovih potreba i zadovoljstava. - napisao je uz fotografiju koju je snimio uz jedan od kanala po kojima je ta zemlja prepoznatljiva.

- Toliko je sve ispunjavajuće i smirujuće dobro da mi se nije dalo gubit vrijeme na mahnito fotkanje, ali prizor u kojem par mojih godina u centru grada sjedi na prozoru i chilla u nedeljno poslijepodne, govori ponešto o tome - dodao je Zoran Šprajc koji u Nizozemsku nije otputovao radi razgledavanja zemlje, već kako bi pomogao u preseljenju, ali se i pozdravio sa sinom koji je krenuo na studij u Amsterdam.

- Jednog svog klipana sam ondje ostavio na studiju pa sam mu rekao da vidi ima li kakva večernja škola u koju bi i mene primili. - napisao je s dozom humora 51-godišnji voditelj, koji sa suprugom Lidijom osim 18-godišnjeg sina Mirona koji se odlučio za studij u inozemstvu, ima i 19-godišnju kćer Franku te 16-godišnjeg sina Darjana.

Linker
20. travanj 2024 08:28