X PRUTTING/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Sretne vijesti

Zvijezda filmova o obitelji Addams trudna po drugi put: S novim partnerom okeće sretniju stranicu života

Glumica Christina Ricci već je sa 11 godina bila slavna, a nakon uloge koja ju je obilježila, uspjela se izboriti za opstanak u holivudskoj filmskoj industriji. Snima seriju u Vancouveru, a tamo je i saznala sretne vijesti.

Glumica Christina Ricci već je sa 11 godina bila slavna, a nakon uloge koja ju je obilježila, uspjela se izboriti za opstanak u holivudskoj filmskoj industriji. Snima seriju u Vancouveru, a tamo je i saznala sretne vijesti.

Glumica Christina Ricci (41) nakon godina zlostavljanja u tišini njezina obiteljskog doma napokon ima razloga za sreću. Na Instagramu je u utorak objavila fotografiju s ultrazvuka i time potvrdila šuškanja kako je trudna s dugim djetetom. Zvijezda filmova "Obitelj Addams", koja je u svijet šoubiznisa uplovila sa svega 11 godina, na ultrazvučni pregled otišla je kanadskom Vancouveru, gdje snima seriju "Yellowjackets".

"Život postaje sve bolji", napisala je u objavi na Instagramu. Isto je napravio i otac djeteta, dizajner Mark Hampton. Prije nego što je objavila sretnu vijest, glumica je u opisu fotografije koju je objavila prije tri tjedna najavila kako nju i njezinog partnera čeka najbolja godina života čime se već dalo naslutiti da se par odlučio na korak dalje.

Godinama se mučila

Glumica ima sina Freddieja (7) iz braka sa snimateljem Jamesom Heerdegenom, kojeg je upoznala u TV seriji "Pan Am". Prošlog ljeta sud je Jamesu odredio zabranu prilaska nakon što ga je Ricci prijavila za obiteljsko nasilje koje se godinama odvijalo u njihovoj kući u Los Angelesu. Podnijela je i papire za razvod.

Čitajte i: Postalo je nepodnošljivo: Christina Ricci zatražila zabranu prilaska supruga koji ju godinama zlostavlja

image
U braku ju je od 2013. godine zlostavljao suprug.
STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

James, koji je glumicu prema njezinim riječima fizički i psihički maltretirao, mora se držati barem 100 metara dalje od Christine, a do daljnjeg neće smjeti viđati njihovog šestogodišnjeg sina niti se približiti obiteljskom psu. Zlostavljanje je počelo u trudnoći s njihovim sinom, a nastavilo se kroz cijeli brak.

image
Christina Ricci u flmu o obitelji Addams.
IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Znao je govoriti: "Bilo bi mi te žao samo da si raskomadana na komadiće", ispričala je traumatizirana Christina za People u siječnju ove godine. Jamesov odvjetnik izjavio je da njegov klijent poriče sve optužbe o navodnom zlostavljanju.

Linker
29. travanj 2024 03:13