Dvostruko slavlje

Zvijezda ‘Pune kuće‘ 40. rođendan dočekala sa sretnim vijestima: Jodie Sweetin se zaručila

Glumica koja je najpoznatija po ulozi Stephanie Tanner u humorističnoj seriji ABC-a, uz zajedničku fotografiju s dragim otkrila je da su se zaručili.

U sjećanju javnosti ostala je kao prpošna srednja kći hit komedije "Puna kuća", no Jodie Sweetin ove je srijede napunila 40 godina, a samo dan prije rođendana objavila je veliku sretnu vijest - zaručila se za svog partnera Mescala Wasilewskog. U objavi na Instagramu Jodie je napisala da "ne može dočekati" njihovu zajedničku budućnost.

Jodie je najpoznatija po ulozi Stephanie Tanner u humorističnoj seriji ABC-a, a uz zajedničku fotografiju s dragim posvetila mu je nježne stihove. "Na cijelom svijetu ne postoji srce koje je za mene, poput onog tvoga, niti ljubav za tebe poput moje, Maya Angelou", napisala je romantična Jodie.

Zatim je nastavila s osobnom posvetom. "Mescale, volim te zauvijek. Ti si moja osoba. Ne mogu dočekati da vidim život koji je pred nama. Za nas i naš život od avantura. Zajedno. Mislim da će mi se stvarno svidjeti što ću navršiti 40", napisala je glumica.

I njen zaručnik Mescal objavio je istu fotografiju, uz onu na kojoj se pobliže vidi zaručnički prsten bogato ukrašen cirkonima. "I ovo se dogodilo", kratko je napisao Mescal.

Više od četiri godine u vezi

Par je vezu na društvenim mrežama izložio u veljači 2018., no njen zaručnik u rujnu je otkrio da su u vezi četiri godine - te da su isprva vezu održavali na daljinu.

"Na današnji dan prije četiri godine rekla si 'da' pokušaju da veze na daljinu uspije. Iskreno, nikad nisam sumnjao da ćemo uspjeti, možda sam sumnjao hoćeš li ti to htjeti jako dugo. Ali pokazala si mi ljubav, suosjećanje i prijateljstvo kroz sve. Dijelili smo naše individualne pobjede i poteškoće i sada to možemo na druge načine. Ne mogu zamisliti bolju partnericu i zahvalan sam što si odabrala mene. Možda neću nikada shvatiti zašto, ali nisam dovoljno glup da sumnjam u to. Za još mnogo 16. rujana, datuma i slavlja. Volim te", napisao je ove jeseni Mescal dirljivu posvetu svojoj Jodie povodom četvrte obljetnice veze.

Čitajte i: Najsimpatičniji tata s ekrana o svojim TV kćerima: ‘Jako ih volim. uvijek su tu kad mi je teško‘

Novi povod za slavlje zbog zaruka, došao je samo nekoliko dana nakon što je cijelu ekipu "Pune kuće" potresla vijest o smrti Boba Sageta. Glumac je preminuo 9. siječnja, a cijela glumačka postava okupila se na sprovodu u petak 14. siječnja.

"Slomljen sam. Potpuno sam šokiran. Nikad neću imati prijatelja poput njega. Volim te puno Bobby", napisao je John Stamos, koji je između ostalih na sprovodu nosio i lijes.

Linker
18. travanj 2024 04:09