RAúL TERREL CONTACTOPHOTO/PROFIMEDIA
NEPOGREŠIV STIL

Letizijina haljina privukla je sve poglede, a kraljica je pokazala da se ne boji ‘reciklaže‘

Modno osvještena kraljica privlačila je poglede u baršunastoj haljini s potpisom Terese Helbig, koja je odisala španjolskim tradicijskim ‘štihom‘.

Modno osvještena kraljica privlačila je poglede u baršunastoj haljini s potpisom Terese Helbig, koja je odisala španjolskim tradicijskim ‘štihom‘.

Španjolska kraljevska obitelj u četvrtak navečer je prisustvovala godišnjoj koncertnoj dodjeli nagrada ‘Princeza od Asturije‘ u Oviedu, a najviše pozornosti ponovno je privukla kraljica Letizia. Modno osviještena kraljica pojavila se u elegantnoj modnoj kombinaciji i još jednom potvrdila svoj nepogrešiv ukus.

Letizia je dobrom raspoloženju pozirala fotografima u društvu supruga, španjolskog kralja Filipa i njihovih kćeri, princeze Leonor i infante Sofije. Cijela obitelj veselo je mahala i pozdravljala okupljene ispred Auditorija princa Filipa.

image

Dolazak španjolske kraljevske obitelji na koncert ‘Princeza od Asturije‘

EUROPA PRESS ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ovoga puta kraljica se odlučila za crnu baršunastu haljinu iz posljednje kolekcije španjolske modne dizajnerice Terese Helbig. Kreacija je odisala pomalo tradicijskim štihom zahvaljujući uvezenim svjetlucavim aplikacijama s prednje strane, a Letizia ju je spojila s klasičnim crnim salonkama s potpisom Caroline Herrere.

image

Kraljica je odabrala haljinu Terese Helbig

ANDREWS ARCHIE ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Modni znalci su odmah uočili kako je salonke Letizia nosila već nekoliko puta, a također je "ponovila" i baršunastu crnu torbu brenda Margrit shoes te Venus Hoop naušnice s bijelim cirkonima koje su odlično zaokružile cijeli styling.

Inače, ovo nije prvi upečatljivi styling španjolske kraljice u ovom tjednu te je u ponedjeljak privlačila poglede svojim modnim odabirom za premijeru opere ‘Aida‘ u Madridu. Odlučila se za tamnoplavu haljinu otvorenih leđa, kakvu mnoge pripadnice kraljevskih obitelji izbjegavaju, te zaradila niz pozitivnih komentara.

image

Princeza Leonor, kralj Filip, kraljica Letizia i infanta Sofia

MIGUEL CORDOBA SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 03:34