MODNO NEPOGREŠIVA

Severina u trendi kombinaciji: Na promociji knjige Dimitrija Popovića pjevačica stajlingom privlačila svu pažnju

U kožnoj kombinaciji trendi ljubičaste boje dobro raspoložena Severina ponovno je održala modnu lekciju.

Nakon što se nedavnom odlukom suda Severina našla u povoljnijoj situaciji u vezi skrbništva nad sinom, a koji sada može pola mjeseca živjeti s njom, a pola s ocem Milanom Popovićem, pjevačica ne skida osmijeh s lica.

Jučer se pojavila promociji knjige Dimitrija Popovića Likovni zapisi u doba korona, a osim odličnim raspoloženjem, svu je pažnju privlačila trendi modnom kombinacijom.

image
Severina u upečatljivoj modnoj kombinaciji.
MARKO TODOROV/CROPIX

Trendi ljubičasta boja

Modno nepogrešiva Severina za ovu je prigodu izabrala ljubičastu kožnu kombinaciju - pripijenu suknju ispod koljena sa sitnim prorezom i vrećastu kožnu jaknu iste boje i uzorka, a ovu magičnu boju iskombinirala je sa zelenim salonkama na vezanje i torbicom iste nijanse.

image
Severina i Filip Miletić.
MARKO TODOROV/CROPIX

Čitajte i: Posljednjim pozdravima jednoj od najvećih tekstopiskinja videom se pridružila i Severina: ‘Pamtim je ovakvu...‘

Dobro raspoložena pjevačica

Vidno raspoložena pjevačica na promociji knjige u KBC-u Dubrava osim s menadžerom Tomicom Petrovićem, pojavila se u društvu suradnika i producenta iz Srbije Filipa Miletića u čijem je društvu ove godine često viđena, a s kojim je još početkom godine radila na svom novom albumu.

image
Severina i Dimitrije Popović.
MARKO TODOROV/CROPIX

Iako su se nedavno pojavile špekulacije da bi između njih moglo postojati nešto više od prijateljskog i poslovnog odnosa, glasine nikada nisu potvrđene, a Miletić ih je i demantirao.

Čitajte i: Severina i Igor potpisali papire za razvod: ‘Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života‘

"Pa ja najbolje radim sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli što se tiče suradnje. Imamo isti pogled na svijet. Ona vjeruje u ono što radimo i želi se mijenjati, što je jako važno za pjevača", rekao je producent nedavno za srpske medije te je dodao: "Nakon što me isplati, ona nema obavezu nigdje me spomenuti, a ona hvali svoje ljude i to je još jedna stvar koja je razlikuje od drugih. Imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a naslovi u novinama nisu točni" - zaključio je Miletić.

01 - Modified: 2021-10-04 16:03:30 - Feat.: 1 - Title: EKSKLUZIVNO Petar Grašo ponovno ljubi, u vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom!
01 - Modified: 2021-10-04 16:03:30 - Feat.: 1 - Title: EKSKLUZIVNO Petar Grašo ponovno ljubi, u vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom!
Linker
29. srpanj 2022 13:42