PICJER/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Od glave do pete

To je njena boja: Kate Hudson ‘pomela‘ crveni tepih u haljini jednako vatrene boje

Glumica je zablistala na Toronto film festivalu gdje je s kolegama predstavljala svoj najnoviji film, a za svečanu priliku odabrala je kreaciju Caroline Herrere.

Glumica je zablistala na Toronto film festivalu gdje je s kolegama predstavljala svoj najnoviji film, a za svečanu priliku odabrala je kreaciju Caroline Herrere.

Svjetska filmska krema ovog se tjedna iz Venecije preselila u kanadski Toronto, gdje se redaju filmske premijere i fantastični outfit na crvenom tepihu, no jedna je glumica odskočila daleko iznad svih - Kate Hudson zadivila je svojom pojavom na Toronto film festivalu.

Na premijeru filma "Glass Onion: A Knives Out Mystery" u kojem glumi uz Daniela Craiga, Ethana Hawkea i Jadu Pinkett Smith, Hudson je došla u fantastičnom outfitu u crvenom od glave do pete.

image

Kate Hudson u crvenom od glave do pete

SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA

Vatrena haljina elegantno pripijena uz tijelo nema naramenica, uz otvorena ramena i leđa ima samo jednostavan prorez za noge sa stražnje strane. Osim stiliziranih šavova koji s prednje strane ističu linije tijela, ukrašena je predimenzioniranom ružom. Glumica je uz ovakvu kreaciju odabrala jednostavnu clutch torbicu i sandale na platformu u matching boji. A istu je temu pratila i s make-upom - obavezan crveni ruž te jednako vatreni dugački nokti jednostavno su zaokružili ovu ‘crvenu priču‘.

Haljinu potpisuje poznata dizajnerica Carolina Herrera, a Kate ju je upotpunila s REZA nakitom.

image

Kreaciju potpisuje Carolina Herrera

ZUMAPRESS.COM/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 11:39