Schiaparelli

Doja Cat na reviju stigla crvena od glave do pete, a Kylie s golemim lavom na prsima

Tjedan haute couturea u Parizu započeo je u velikom stilu uz ekstravagantne stylinge s dozom nadrealizma i raskošnih detalja na Schiaparelli reviji.

Nakon predstavljanja muških kolekcija francuskih modnih velikana, pariški Tjedan mode danas se nastavio u haute couture ruhu. Među prvima je na red došla revija modne kuće Schiaparelli, koja je očekivano privukla niz zvijezda i poznatih "it" djevojaka.

Sudeći po odjevnim kombinacijama slavnih gošći, kreativni direktor Schiaparellija Daniel Roseberry i ove je sezone pripremio uzbudljivu kolekciju u skladu s ekscentiričnim, nadrealističkim duhom ovog kultnog brenda koji je uspješno vratio u život 2019. godine.

image

Kylie Jenner

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Doja Cat

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, beauty mogulica Kylie Jenner, pojavila se u jednom od najupečatljivijih stylinga do sad. Privukla je sve poglede u dugoj, crnoj baršunastoj haljini ukrašenom golemom lavljom glavom koja je sezala preko njezinog ramena, a možemo pretpostaviti kako se odlučila za ovu kreaciju kako bi odala počast svom horoskopskom znaku, lavu.

Međutim, u podjednako ekstravagantnom izdanju pojavila se i pjevačica Doja Cat, koja u posljednje vrijeme sve češće oduševljava kritičare odvažnim lookovima. Doja je izgledala poput bića s druge planete, naizgled bez kose, prekrivena crvenim bojom od glave do pete i u haljini s pripadajućim čizmama u istoj boji.

image

Leonie Hanne

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Chiara Ferragni

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Među uzvanicama su se istaknule i influencerice Chiara Ferragni i Leonie Hanne, koje su se odlučile za stylinge u prepoznatljivoj Schiaparelli kombinaciji crne boje i raskošnih zlatnih detalja. Reviju nisu propustile ni glumice Rossy de Palma te Diane Kruger, kao ni pjevačica Rita Wilson.

image

Diane Kruger

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedno je sigurno - nakon Schiaparelli revije ljestvica je visoko postavljena, a mi se nadamo da ćemo i u ostatku modnog mjeseca svjedočiti podjednako kreativnim izdanjima na modnoj pisti, ali i izvan nje.

Linker
17. travanj 2024 18:08