Važno priznanje

Spoj tehnologije i modernog dizajna: Bellabeat Leaf Urban proglašen najboljim pametnim nakitom

Američka internetska stranica Business Insider najboljim pametnim nakitom proglasila je proizvod hrvatske tvrtke.

Američka web stranica Business Insider, specijalizirana za financijske i poslovne vijesti, nakon testiranja puno pametnog nakita, odabrala je i proglasila najboljim komadom pametnog nakita u cjelini, upravo Bellabeatov Leaf Urban.

Njihovi su stručnjaci testirajući pametni nakit raznih proizvođača koji se može naći na tržištu utvrdili da je Bellabeatov Leaf Urban sveukupno najbolji komad pametnog nakita za većinu žena.

On je usavršeni spoj tehnologije i modernog dizajna nakita.

Pokazao je da pametan nakit ne mora biti niti ružan, niti super muški oblikovan, kako bi bio visokotehnološki koristan. Taj komad pametnog nakita u obliku lista pretvara fitness tracker u umjetničko djelo. Može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje, menstrualni ciklus, meditacije i spavanje te se bežično povezuje s mobilnom aplikacijom.

image
BELLABEAT LEAF URBAN

Koristeći algoritam, Bellabeat može predvidjeti i našu otpornost na stres bilo kojeg dana. Na primjer: ako kažemo da nismo dobro spavali, da nismo vježbali i da smozaostali u vježbama meditacije - Bellabeat će predvidjeti da ćemo toga dana možda biti podložniji stresu.

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu možemo naći sve, od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa ili fitnessa. Sadržaj je kreiran u suradnji s vrhunskim wellness instruktorima.

image
BELLABEAT LEAF URBAN

Glavna prednost Bellabeat Leaf Urbana je što će korisnici dati uvid u njen životni stil i njeno opće stanje, bez gnjavaže dodatnim ekranom i čestim punjenjem baterije, a to će ujedno učiniti sa stilom.

Sveobuhvatnu recenziju Bellabeat Leaf Urbana može se pročitati na Insider Picks.

Leaf Urban je dostupan za kupnju na stranici Shop | Bellabeat

Linker
22. rujan 2022 10:08