LJETNI VRT BY GLORIA

Anja Alavanja odvojila se nakratko od sina i priznala: ‘Lijepo je ponovno se družiti‘

Kulinarski show, kviz o Zagrebu, panel o starim zagrebačkim jelima te emisija Diane Čuljak o agramerskim ženama. Sve ovo bilo je dijelom divne večeri u organizaciji Glorije. Ljetni vrt by Gloria održan je u atriju zagrebačkog Arheološkog muzeja.

- U Zagrebu sam rođena i prvo sjećanje koje me veže uz moj grad je Dubrava, odnosno kvart Trnovčica, mirne uličice i vožnja biciklima. Sjećam se i Name u Dubravi i bio mi je praznik kad sam išla tamo, a čak i onu na trgu. Kao prava žena, već sam kao djevojčica pamtila dobar shopping u centru Zagreba, rekla je voditeljica Anja Alavanja za Gloria.hr

Ona je bila jedna od mnogih poznatih lica koji su odali počast svome rodnom gradu na ljetnom vrtu u organizaciji Glorije. Nezaboravna večer u atriju Arheološkog muzeja, uz mnogo smijeha, pića, hrane i odličnog sadržaja, vratila nas je u vrijeme prije pandemije koronavirusa, a u razgovoru s poznatima, saznali smo kako je baš ovakav event bio potreban da nam se osiromašeni društveni život pothitno obogati. Anja je ove godine postala majka trećeg sina, izolacija joj je još uvijek svakodnevica, a u razgovoru za Gloriju, otkrila nam je koju je promjenu nakratko uvela u bebin život.

image
Mirna Maras, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin i Ronald Braus.
IVANA NOBILO/CROPIX CROPIX

“Danas je prvi put na adaptiranoj hrani, ja inače dojim, ali večeras to nije slučaj. Kako bih ‘ukrala’ dva, tri sata za sebe, danas smo prvi put složili bočicu”, rekla je Anja, koja nam se već na početku pohvalila kako se odlično snašla i s trećim djetetom.

Čitajte i: Cvijeće, boje, prirodni materijali...Zavirite u čaroban ambijent atrija Arheološkog muzeja na Glorijinom Ljetnom vrtu

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

Neispavanost kompenzira s ogromnom količinom ljubavi koje dobije od sinova, a punjenje baterija dobro joj je došlo i u kvizu u kojem je sudjelovala na ljetnom vrtu by Gloria.

Mafia Squad, tim je u kojem su se natjecale Anja, PR stručnjakinja Antonija Stupar Jurkin i PR stručnjakinja, voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek. Testirali smo njihovo znanje o gradu Zagrebu, a djevojke su s odličnom energijom uvele dašak radosti iako im je pobjeda izmakla za dlaku.

image
Kviz o Zgarebu - Mafia Squad.
NERA SIMIC/CROPIX CROPIX

Anja je dodala kako joj je u Zagrebu trenutačno omiljeno mjesto Jarun, ali i dalje se voli prošetati centrom.

Čitajte i: Pogledajte kako smo se proveli na partyju sezone: Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja oduševio posjetitelje

“Volim i Maksimir, pogotovo kad su ovakve vrućine. Zagreb je ljeti prekrasan, totalno zrači drugačijim životom, pun je turista, a u posljednjih nekoliko godina ima puno festivala i događanja te mi je žao prerano ga napustiti i otići na more. U lipnju i srpnju zaista je prekrasan”, rekla je Anja te dodala kako nije smatrala da će već ovoga ljeta sudjelovati na eventu poput našeg.

“Jako je lijepo ponovno se družiti i živjeti”, zaključila je.

image
Djevojke su se okupile nakon dugo vremena.
IVANA NOBILO/CROPIX CROPIX
image
Iva Šulentić moderirala je eventom.
NERA SIMIC/CROPIX CROPIX
image
Dijana Čuljak i Sanja Doležal razgovarale su o položaju agramerskih žena nekad i danas.
NERA SIMIC/CROPIX CROPIX
image
Gloria produkcija
Linker
14. travanj 2024 10:16