SA STILOM U HLADNE DANE

Glumica u modnim vodama: Katarina Baban otkriva što nas čeka u novoj ‘Lilith by Katarina Baban‘ kolekciji

Modne kreacije popularne domaće glumice vole brojne poznate zvijezde, a u nadolazećoj kolekciji očekuju nas topli kaputi originalnih kreacija!

Svestranu glumicu i modnu poduzetnicu Katarinu Baban uvijek viđamo u najboljem izdanju, no u novoj epizodi Glorijinog serijala "Priče sa špice" na kavi u Takenoko baru priznala nam je da joj spremanje za grad ne oduzima previše vremena.


"Kad se spremam preko dana mi treba stvarno jako malo - ne šminkam se puno i dosta se brzinski spremim. Gledam da to bude efikasno, ali da mi ne uzme previše vremena", objasnila nam je simpatična glumica koja trenutno najviše vremena provodi na kazališnim daskama, ali i dizajnirajući novu kolekciju svog brenda Lilith by Katarina Baban.

image

Kreacije modnog brenda Lilith by Katarina Baban popularne su među našim poznatim damama.

IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Glumci u serijalu ‘Priče sa špice‘: Arija Rizvić i Fabijan Pavao Medvešek ‘zavladali‘ centrom Zagreba i otkrili pojedinosti o ljubavi

Haljina kao jednostavno, a efikasno rješenje za sve prigode

Prelijepa modna poduzetnica poprilično je jednostavna i kod izbora odjeće - uvijek bira haljine, a većinom nosi vlastiti dizajn. Inspiraciju za nove kreacije uvijek vuče iz želja klijentica osluškujući što vole i čemu se najviše vraćaju, a i njezin se modni izričaj većinom sastoji od klasičnih, bezvremenskih komada uz pokoji trendovski detalj. To nam je dodatno potvrdila prošetajući špicom u "bež" jednostavnoj a efektnoj kombinaciji haljine i kaputa sa svjetlucavim nitima i zlatnim detaljima kojeg je uparila s crnim gležnjačama na petu i bijelom torbicom.

Čitajte i: Katarina Baban izbacila novu kolekciju haljina čije je zaštitno lice Ivana Mišerić: ‘Obožavam nju i njezine haljine‘

Modna priprema za hladne dane

image

S glumicom i modnom poduzetnicom popili smo kavu u Takenoko baru na Cvjetnom trgu.

IVANA NOBILO/CROPIX

Ono što je iz posljednje kolekcije brenda namijenjenog ženama koje vjeruju u bajke najpopularnije među klijenticama su haljine s istaknutim rukavima raznih oblika, a ubrzo pristižu i kaputi, otkrila nam je Katarina Baban čije kreacije posebno vole poznate dame iz domaće javne scene.

Linker
18. travanj 2024 09:47