LJETNI VRT BY GLORIA

Minea iskreno o svom društvenom životu: ‘Noćni život je iza mene, volim šetnje Jarunom i Bundekom‘

Iza nas su dani predivnog druženja na Ljetnom vrtu by Gloria gdje smo proslavili sve blagodati našeg Zagreba. Pridružili su nam se brojni poznati, prijatelji i klijenti, a to ćemo zajedničko druženje još dugo pamtiti.

Dvodnevni event, Ljetni vrt by Gloria u čarobnom atriju Arheološkog muzeja proslavio je povratak starom Zagrebu, ali i - slavlju novih početaka. Nije ga propustila niti voditeljica i pjevačica Minea, a otkrila nam je koje je njezino prvo sjećanje na rodni grad.

“Kad god me netko pita bi li mogla, htjela ili željela negdje drugdje živjeti, odgovor je isti - ne bi. Zagreb je moj grad, nosim ga u srcu i to će ostati tako zauvijek. Odmalena je prisutna ljubav koju su roditelji meni i bratu usadili, a to je ljubav prema svemu što naš grad ima. Pamtim odlaske u Zoološki vrt u koji sam obožavala ići s obzirom na to da smo živjeli u Dubravi i blizu Maksimira. Veliko veselje su nam stvarali i odlasci na glavni trg, nama je kao malima sve bilo zanimljivo, uvijek je bilo puno ljudi i sve je bilo drugačije. Voljela sam s mamom ići na Dolac, zatim s pokojnom bakom s kojom smo svake nedjelje u crkvu išli slušati djeda kako pjeva. To su bili rituali koji su puno značili, rekla je Minea.

Čitajte i: Provjerite kako smo se proveli na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria: Uživalo se uz Dina Antonića i zagrebačke šlagere

Život se svakako vratio u grad, a da je to svima nedostajalo, dokazuju i naši dragi gosti koji su na svakome koraku ponavljali kako nisu očekivali da će već ovoga ljeta biti na Glorijinom eventu.

To im se ostvarilo, a uz dobro društvo, pokoje piće i hranu, uživalo se u ritmovima prepoznatljivih zagrebačkih šansona. Minea kaže kako je noćni život već pomalo iza nje, ali zato je na zagrebačkim ulicama možemo susreti gotovo svakoga dana.

image
Elizabeta Brodić, Nevena Rendeli i Renata Končić Minea zaigrale su kviz o Zagrebu.
IVANA NOBILO/CROPIX

“Obožavam šetnje Jarunom i Bundekom. Volim i s prijateljicama otići u jedan restoran na Kaptolu. Barem jednom tjedno tamo sjednemo, opustimo se, popijemo piće i nešto pojedemo. Ne volim ‘žižu’, buku, galamu, ali u centar se vraćam i najdraže mi je kad ima najmanje ljudi, a to je kroz jutro. Vikende nekako izbjegavam, ali preko tjedna i ujutro, to mi je jedno od omiljenih mjesta, kao i Sljeme, to ne smijem zaboraviti”, rekla je simpatična Minea.

Čitajte i: Cvijeće, boje, prirodni materijali...Zavirite u čaroban ambijent atrija Arheološkog muzeja na Glorijinom Ljetnom vrtu

Čitajte i: Vesela ljetna elegancija: Na hit zabavi sve su oči bile uperene u odlične stajlinge poznatih dama

Čitajte i: Pogledajte kako smo se proveli na partyju sezone: Ljetni vrt by Gloria u atriju Arheološkog muzeja oduševio posjetitelje

image
Eucerinov kutak.
NERA SIMIC/CROPIX

Ljeto će joj uglavnom biti radno. Dogovorila je nekoliko koncerata, snimanja za IN Magazin traju i dalje, a vremena za odmor će biti vrlo malo.

image
Mada Peršić u Podravkinom kutku.
IVANA NOBILO/CROPIX

“Planiram na Orebić. Doduše malo je daleko, ali u kombinaciji s koncertima i gažama, to je bila nekako najbolja destinacija. Bit ću otprilike tjedan dana na odmoru i jako se veselim s obzirom na to da već dugi niz godina nisam imala klasičan godišnji odmor. Uvijek se spaja s obavezama. Ove godine će to biti nekoliko dana u komadu”, rekla je Minea.

image
HEP-ov kutak.
NERA SIMIC/CROPIX
image
Dino Antonić pjevao je zagrebačke šansone.
NERA SIMIC/CROPIX
image
Gloria produkcija
Linker
14. travanj 2024 05:31