EKSKLUZIVNO

Na špici s Mladenom Dudukovićem: ‘Solo sam nakon deset godina braka, pamtim samo lijepe stvari‘

U novom videoserijalu ‘Priče sa špice‘ portala Gloria.hr liječnik Mladen Duduković otkrio nam je pojedinosti na privatnom i poslovnom planu.

Na električnom romobilu, liječnik, estetski i plastični kirurg Mladen Duduković, na zagrebačku Špicu stigao je sa svoje dvoje djece, sinom koji je ove jeseni krenuo u školu i mlađom kćeri, "tatinom curkom", kako liječnik ponosno zove svoju miljenicu. U novom videoserijalu portala Gloria.hr "Priče sa špice", Duduković je uz glumicu i pjevačicu Milu Elegović bio prvi gost.

Iako živi 50 metara dalje od najprometnije ulice u Zagrebu, kaže kako mu je ovo prvi put da se ove godine spustio na "modni sud" brojnih sugrađana.

image
Mladen Duduković na zagrebačkoj Špici
NERA SIMIC/CROPIX

"Nije da izbjegavam, ali jednostavno ne stignem. Većinu vremena i vikende koje jedva dočekam imam isplanirane, to su ili izleti ili putovanja ili rođendani. Kao mlađi sam često dolazio, kada je to bilo popularno 90-ih", rekao je Duduković pred našim kamerama te dodao kako ni u mladosti Špicu nije pohodio kako bi "ulovio" djevojku, već kako bi se tu i tamo malo pokazao. Zbog posla i obiteljskih obaveza sada nema vremena za subotnje izlaske, a otkrio nam je kako mu, unatoč pandemiji, na poslovnom planu sve cvjeta.

Čitajte i: Mila Elegović i Mladen Duduković u prvoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘: O botoksu, filerima, dolcu i - solo životu!

Miljenik žena i omiljeni zagrebački estetski kirurg na privatnom planu također ima promjene, a radi se o možda ne tako najboljim vijestima. U procesu je rastave s dugogodišnjom suprugom Ivom.

image
Mladen Duduković s djecom.
NERA SIMIC/CROPIX

Čitajte i: Zagrebačkom estetskom kirurgu posao cvjeta unatoč krizi: 'Ljepota ženama daje samopouzdanje'

"Kada ste solo nakon deset godina braka, to jesu promjene, ali ako si čist u glavi i možeš se u životu sjetiti sretnih trenutaka i pamtiš samo lijepe stvari, onda je to sve dobro. Imam prekrasnu dječicu kao podsjetnik na sve to skupa", rekao je te dodao:

"Ne osjećam se kao solo dečko jer imam dvoje klinaca koji su stalno sa mnom. Volim biti s njima i oni su mi u fokusu. Znat ćete kad budem spreman na nešto novo", rekao je Duduković. Dodao je kako on takve stvari ne planira te smatra da prije svega treba steći povjerenje u osobu, a prioritet mu je da je njegova bolja polovica zabavna žena.

"To ti se ili dogodi ili ne. Ili ti se dogodi kada najmanje očekuješ", zaključio je Duduković.

Prvu epizodu videoserijala pogledajte na portalu Gloria.hr ili na našim društvenim mrežama!

image
Na snimanju videoserijala 'Priče sa špice'
NERA SIMIC/CROPIX

Linker
12. travanj 2024 12:10