Priče sa špice

Nataša Janjić Medančić otkriva što joj najviše nedostaje u centru i čemu se njena obitelj posebno veseli za blagdane

Glumica iz Splita sa zagrebačkom adresom gošća je nove epizode našeg serijala ‘Priče sa špice‘, u kojoj je otkrila koliko voli centar naše metropole te kako će izgledati blagdani u njezinoj obitelji.

U novoj epizodi Glorijinog videoserijala "Priče sa špice", gostovale su glumice Nataša Janjić Medančić i Lana Gojak Bajt. Na bajkovitoj terasi Oleander hotela Esplanade Zagreb glumica iz Splita otkrila je kako joj je bilo vratiti se na set nakon dvogodišnjeg porodiljskog dopusta.

Nataša Janjić Medančić koja je na stalnom angažmanu u kazalištu Gavella, s kolegama gostuje na alternativnim lokacijama, zbog oštećenja zgrade u potresima.


Glumica koja sa suprugom Nenadom Medančićem ima dvoje djece, sina Tonija i kćerkicu Kaju, vezana je uz centar Zagreba, gdje su do prije potresa i živjeli, a gdje i radi u Gavelli. Zbog toga i uživa u nadaleko poznatom zagrebačkom Adventu.

"Drago mi je da ipak postoje neke lokacije, koje možemo posjetiti i osjetiti taj duh Adventa. Voljeli smo se ovdje okupljati, jer pogotovo sad kad se inzistira na eksterijerima, drago mi je da imamo priliku biti ovako na otvorenom, pogotovo kada se dogodi sunce pa da uživamo u druženjima na sigurnijem mjestu", kazala nam je Nataša.

image

Nataša Janjić Medančić

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić o malim životnim prekretnicama: ‘Odluka nije bila lagana, ali suprug i ja dobro smo organizirani‘

Kazalište koje voli svoj centar

Osvrnula se i na izazovnu situaciju njenog matičnog kazališta. "Što se tiče Gavelle, mog kazališta, mi smo u situaciji u kojoj jesmo čekamo tu famoznu obnovu, da nas konačno posjeti i osposobi naše radno mjesto. Ali evo, mi i dalje igramo, predstave se igraju na raznim alternativnim lokacijama, premijere se događaju i publika nas još uvijek posjećuje. Ali ne možemo ne žaliti za našim centrom, i publikom koja je voljela to mjesto. To je mjesto osnutka Gavelle, neusporedivo je to", iskrena je bila Nataša.

Pogledajte cijelu epizodu serijala 'Priče sa špice'


Glumica koja je ove godine napunila okrugli 40. rođendan imala je još nekoliko bitnih iskoraka u životu - a jedno od njih je odvajanje od djece zbog angažmana na snimanju serije u Beogradu. Njezina mlađa kćerkica ima tek godinu i četiri mjeseca, tako da će joj ovaj Božić biti prvi kojeg će biti svjesna, pa obitelj s nestrpljenjem iščekuje kako će reagirati na božićne ukrase i jelku.

Linker
23. travanj 2024 00:55