O SVEMU POMALO

Nevena Rendeli Vejzović pauzirala trčanje: ‘Jako mi je teško ove godine‘

Na predstavljanju nove kolekcije popularnog brenda sunčanih naočala Izipizi, sreli smo TV voditeljicu i vlasnicu PR agencije, Nevenu Rendeli Vejzović s kojom smo popričali "o svemu pomalo"!

Odličan glazbeni program, street art galerija i ugodno druženje brojnih poznatih lica i ove je godine organizirano u Art parku s temom „Odiseja u svemiru: 2021.” tik uz Centar mladih Ribnjak gdje su predstavljene sunčane naočale nove Izipizi kolekcije.

U ugodnoj atmosferi i laganom povjetarcu kojeg su svi jedva dočekali, sreli smo Nevenu Rendeli Vejzović, producenticu, voditeljicu i osnivačicu tvrtke Primetime komunikacije koja nam je otkrila kako se nosi s vrućinama i, naravno, koji joj je omiljen oblik sunčanih naočala.

image
Odličan glazbeni program, street art galerija i ugodno druženje brojnih poznatih lica i ove je godine u Art parku.
Sanja Tušek

Čitajte i: Mama s čeličnom voljom: Nevena Rendeli otkrila kako je vratila liniju nakon dvije trudnoće

Voditeljica i vlasnica PR agencije inače uvijek odabire naočale "mačkastog oblika", ali je u ovoj novoj kolekciji izabrala nešto manje, koje joj jednako dobro stoje!

image
Voditeljica i vlasnica PR agencije inače uvijek odabire naočale "mačkastog oblika".
Sanja Tušek

Nevena, majka triju djevojčica, blizanki Lee i Mare te Vite, inače poznata po trčanju i ostalim zdravim tjelesni aktivnostima u svijetu fitnessa, priznala nam je kako trenutno ne trči zbog vrućina već mjesec dana te da dane u vrelom Zagrebu jedva preživljava.

Čitajte i: Nevena Rendeli okrugli rođendan slavi fotkom u badiću i objavom zbog koje se svatko treba zamisliti

"Jako mi je teško ove godine, ne znam jesu to godine ili su stvarno klimatske promjene nekako došle na vidjelo jer baš teško preživljavam, ali evo danas je napokon ugodno, puše i da se živjeti", otkrila nam je optimistična Nevena koja fitness uvijek ističe kao važan faktor za održavanje fizičkog i psihičkog zdravlja.

Osim fizičkih aktivnosti, Nevena nam je nedavno otkrila da se posvetila i zdravoj prehrani izbacivši šećer i mesne prerađevine, dok si mliječne proizvode dozvoljava samo ujutro.

Linker
14. travanj 2024 09:01