NE PROPUSTITE

Ove subote u ženskom stilu: Matea Miljan Rafaj i Uršula Tolj u novoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘

Zagrebačka špica središte je subotnjih događanja u Zagrebu, a baš iz tog razloga odlučili smo provjeriti što rade naši poznati. U drugoj epizodi na kavi na Cvjetnom trgu pridružile su nam se influencerica i poduzetnica Matea Miljan Rafaj i voditeljica i urednica Uršula Tolj.

Influencerica i poduzetnica Matea Miljan Rafaj i voditeljica i urednica Uršula Tolj gošće su druge epizode novog videoserijala "Priče sa špice" kojeg možete pratiti na Gloria.hr portalu i na našim društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

U "žiži" događanja na zagrebačkom Cvjetnom trgu s našim gošćama popili smo kavu u Takenoko baru gdje smo popričali o popularnim temama svake žene - od tajne dobrog izgleda do pitanja modnih trendova, a dotakli smo se i privatnih i poslovnih pikanterija koje su nam otkrile naše poznate dame.

Kraljica stila i oka za detalje o svom novom projektu

Možda posljednji sunčani vikend Matea Miljan Rafaj je iskoristila da se na špici pojavi u rozoj haljini na crne točkice duljine ispod koljena koju je naručila u Rusiji te ju je iskoristila kako bi dodatno promovirala već podosta popularan projekt Rent4Style koji je nedavno pokrenula.

image
Matea Miljan Rafaj
NERA SIMIC/CROPIX

Haljina koju je iskombinirala s bež "vrećastim" čizmicama uskoro bi se mogla naći u ponudi robe koju iznajmljuje, a čiji asortiman uskoro planira dodatno proširiti s više veličina.

Čitajte i: Stižu vam ‘Priče sa špice‘! Novi Glorijin videoserijal donosi priče s poznatima u najprometnijoj ulici u metropoli

"Ideja se kuhala sigurno tri godine, nastala je po uzoru na strane koji to već rade vani gdje je to skroz popularno. Interes je odličan, sigurno je bilo više od sto haljina vani, a reakcije su super. Bilo me zapravo strah kako će naše tržište reagirati na cijelu tu priču i hoće li prihvatiti pojam da nešto posuđuju, a ne kupuju i pokazalo se zaista kao odličan potez", kazala nam je kraljica stila i oka za detalje, a potom se nadovezala i na vječno popularno pitanje o prikazivanju stvarnosti u svijetu Instagrama.

Domaća voditeljica zavidne figure i energije

Prije klasične "kvatrovske" kavice s prijateljicom, špicom je prošetala naša poznata voditeljica i urednica Uršula Tolj koja dobro raspoloženje nije skrivala, a otkrila nam je i koja je tajna zavidnog izgleda i djevojačke energije u kasnim četrdesetima.

image
Uršula Tolj
NERA SIMIC/CROPIX

Čitajte i: Mila Elegović i Mladen Duduković u prvoj epizodi serijala ‘Priče sa špice‘: O botoksu, filerima, dolcu i - solo životu!

"Ako bih morala reći da ima neka tajna, to je da redovito treniram - ne previše, ali redovito svih ovih godina i da sam umjerena u konzumiranju hrane. Dakle nikad se ne prejedam, nikad količina nije prevelika i izbjegavam nekakve grickalice nezdrave i gazirana pića - to srećom pa i ne volim pa mi onda nije teško izbjegavati", otkrila nam je odlično raspoložena voditeljica koja je čak i zaplesala za gledatelje druge epizode našeg novog serijala "Priče sa špice".

Linker
25. travanj 2024 07:05