Foto: Mario Poje
 Foto: Mario Poje
EVENT U ZAGREBU

Brojne poznate dame nisu propustile Lei Lou shopping

Kako izgledaju komadi iz najnovije jesen/zima kolekcije Aleksandre Dojčinović, imale su se prilike uvjeriti brojne klijentice, prijatelji brenda, poslovni partneri i poznate dame na shopping druženju koje je u četvrtak navečer upriličeno u Lei Lou trgovini u Zagrebu, a dan nakon, u petak, isto očekuje i Splićanke.

Zagrebački shopping tako nisu propustile Ecija Ojdanić, Mila Elegović, Petra Kurtela, Mirna Maras, Tihana Harapin Zalepugin, Marija Borić, Petra Nižetić, Kristina Krepela, Ecija Ivušić, Irena Škorić te mnogi drugi.

Foto: Mario Poje
Petra Kurtela

Riječ je o kolekciji koju je dizajnerica predstavila proljetos prvom samostalnom revijom u Preporodnoj palači narodnog doma u Zagrebu, a kojom je najavila i neke sasvim nove pravce u razvoju branda. To se ponajprije odnosi na cipele, koje je tom prilikom premijerno prikazala, a čiji su prvi primjerci ovih dana stigli u Lei Lou trgovine.

Mario Poje
Aleksandra Dojčinović

Elegantne špic gležnjače od brušene kože, koje će u ormaru, uz odgovarajuće detalje, trajati sve do kasnog proljeća, sjajna su nadopuna novim modelima toplih, zimskih kaputa od kašmira s fragmentima od umjetnog krzna. Novost je i podlinija koktel haljina i sakoa za chic trenutke u uredu i fine izlaske, kojima je klasika dobila jednu sasvim novu, moderniju dimenziju s hrvatskim potpisom. Lei Lou kolekcija za toplije dane bogata je i drugim upečatljivim komadima, ponajprije onima od fine svile i trodimenzionalne čipke koja je Aleksandrina omiljena tkanina posljednjih sezona, a među modnim dodacima najviše je pažnje plijenila nova mini torbica Ania, ‘statement’ kovčežić u različitim bojama.

Foto: Mario Poje
Kristina Krepela

Foto: Mario Poje
Petra Nižetić

Foto: Mario Poje
Mirna Maras

Foto: Mario Poje
Irena Škorić

Foto: Mario Poje
Aleksandra Dojčinović i Mila Elegović

Linker
19. rujan 2021 15:26