Green River Fest
 Dinko Pasini
Simpatično i veselo

Green River Festival: Koncert Stampeda i ribička večer uz riječne delicije kod Hendrixovog mosta

Na Savskom nasipu u subotu 12. rujna organizirat će se Ribička večer, na kojoj će se služiti šaran na rašljama i fiš paprikaš, a za dobru atmosferu pobrinut će se grupa Stampedo.

Na zagrebačkom Green River Festivalu, smještenom uz Hendrixov most, priprema se u subotu, 12. rujna s početkom u 18 sati velika Ribička večer. Sportsko-ribolovno društvo iz Slavonskog Broda na tradicionalan način će pripremati šarana na rašljama - na ognjištu od cigli, prikupljenim nakon zagrebačkog potresa. Bit će zanimljivo vidjeti kako izgleda “okomito” pečenje riba na otvorenoj vatri.

Dinko Pasini
Ambijent Green River Festa ipod Hendrixovog mosta
 

No, na riblje slavlje stiže i ekipa iz zagrebačkog Sportsko-ribolovnog društva Peščenica koja će kuhati čak 100 l domaćeg “fiša”. Njihovi članovi mnoge sate provode na Savi, a svoje su ribolovne uspjehe ovjenčali već mnogim medaljama.

Dinko Pasini
Stampedo nastupa na Green River Festu
 

No osim sjajne riblje gozbe, od 20 sati grupa Stampedo kreće s koncertnim tulumom. Ivanka Mazurkijević i ekipa prošetat će kroz “Staze stare”, oživjeti magiju “Ljubavne”, pokazati nam “Samo zvijezde” i pozvati na ples uz “Super disco mix”. Glazbena čarolija ove grupe, koja često spaja nespojivo, trajat će do duboko u noć, a solarna plaža uz Hendrixov most baš je kao stvorena za veliki plesni podij pod zvijezdama.

 

Ulaz na koncert i na Festival je besplatan, a više informacija pogledajte na društvenim mrežama Green River Festa.

Pročitajte i:

Ljeto u Tehničkom do listopada: Zbog velikog interesa još ćemo uživati u skrivenom parku

Swamp Up Rijeka! Koncertna poslastica u Europskoj prijestolnici kulture

Kreće najveći ŠtrudlaFest, a očekuju vas okusi kakve do sada još niste kušali

Linker
20. studeni 2020 14:49