SVEČANA VEČER

Na dodjeli nagrada HOO-a zasjale poznate Hrvatice: Mila Horvat u kristalima, Blanka Vlašić u klasičnoj crnoj, Kolinda u crvenom

Hrvatski olimpijski odbor tradicionalno je proglasio i nagradio najuspješnije sportašice, sportaše i trenere u 2021. godini.

Na svečanosti Velikog dana hrvatskog sporta koja se održala u utorak u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela The Westin Hrvatski olimpijski odbor (HOO) tradicionalno je proglasio i nagradio najuspješnije sportašice, sportaše i trenere u 2021. godini te dodijelio i ostala vrijedna priznanja, kao i Nagradu Matija Ljubek za životno djelo.

Neke od najpoznatijih Hrvatica za ovu su prigodu odabrale svečane večernje stajlinge.

Tako je voditeljica manifestacije Mila Horvat zasjala u dugoj sivoj haljini bez rukava kreatorice Matije Vuice.

Ručno šivanu prozirnu haljinu posutu kristalima, voditeljica je upotpunila naušnicama, a za frizuru je odabrala kosu podignutu u punđu.

Čitajte i: Blanka Vlašić prisjetila se dana kad joj se naklonio cijeli svijet, pa i princ Albert: 'Od ovog se još uvijek naježim'

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svečanoj dodjeli nagrada Hrvatskog olimpijskog odbora pojavila se u tamnocrvenoj haljini s dugim rukama koju je popratila istom nijansom laka za nokte.

Nježne valove u kosi dodatno je "ukrasila" odabirom naušnica.

image

Dragan Primorc i Kolinda Grabar Kitarović

RONALD GORSIC/CROPIX
image

Kolinda Grabar Kitarović i Blanka Vlasić

RONALD GORSIC/CROPIX

Hrvatska najpoznatija atletičarka Blanka Vlašić za svečanost je odabrala crni široki kombinezon bez rukava te podignutu kosu. Cijeli izgled podigla je crvenim ružem i visećim naušnicama.

image

Blanka Vlašić

RONALD GORSIC/CROPIX

Čitajte i: Kolinda Grabar Kitarović pozirala uz 'Neveru' u haljini domaće dizajnerice: Uzorak koji gotovo nikad ne nosi, odlično joj stoji

Pjevačica Natali Dizdar za svoj je nastup tijekom večeri obukla svilenu haljinu s korzetom u stilu zlatnog doba Hollywooda. Natalina odjevna kombinacija neodoljivo podsjeća na modno fotografiranje dvadesetogodišnje američke pjevačice Billie Eilish za Vogue prije nekoliko mjeseci.

Natali je baš kao i Billie u tom stilu oblikovala i valove na kosi te stavila ogrlicu od bijelih bisera.

image

Natali Dizdar

RONALD GORSIC/CROPIX
image

Natali Dizdar

RONALD GORSIC/CROPIX

Mlada taekwondo osvajačica olimpijske medalje, Matea Jelić nagradu je primila u dugoj plavocrnoj haljini sa šljokicama. Haljina na jedno rame savršeno je pristajala mladoj sportašici, a tamni make up te bazični komadi nakita poput narukvice i jednostavne ogrlice te kose zavezane u rep zaokružili su cijeli stajling.

image

Matea Jelić

RONALD GORSIC/CROPIX
Linker
25. travanj 2024 07:43