Anđa Marić
 Nina Djurdjević / CROPIX
Speed date

Anđa Marić: Danas sam bolja majka, prijateljica i bivša

Blogerica i spisateljica, bivša pjevačica i nekadašnja druga pratilja Miss Hrvatske 1998. Anđa Marić, danas je svestranija nego ikada. Osim što radi na sebi, piše knjige za djecu, a u ugodnom razgovoru otkrila nam je tko joj danas najviše pomaže

Nasmijana i nesalomljivog duha, Anđa Marić je prava kandidatkinja za zanimljiv 'date' za koji ne želimo da bude brz, nego da traje satima.

Anđi Marić prije nekoliko godina dijagnosticirali su multiplu sklerozu, imala je i boreliozu, bolest koju prenose krpelji, ali njezin optimizam i čelična volja za ozdravljenjem je veća nego ikada. Iako još i danas hoda uz pomoć štapa jer joj je upala moždanih ovojnica uzrokovala probleme s ravnotežom, veseli se svakom novom danu.

Iskreno i bez imalo susprezanja odgovorila nam je da joj u Hrvatskoj slabo prilaze muškarci i da sreću mora potražiti u inozemstvu, a zbog rada na sebi, kaže postala je u isto vrijeme zrela i djetinjasta. Iako je godinama bila na sudu s bivšim suprugom Primožem Dolničarem, danas za njega ima samo riječi hvale.

'On je ambiciozan, dobar otac i super kuha', kaže Anđa te otkriva koji muškarac joj danas najviše pomaže, pa čak i financijski.

Linker
22. travanj 2024 11:36