NAGRADNI NATJEČAJ

Dobitnici inspirativne knjige ‘Putovanje zvano igra‘ autora koji je dirnuo cijelu Hrvatsku

Pet najkreativnijih odgovora nagrađujemo knjigom autora Marka Babića, arhitekta i marketinškog stručnjaka koji je u svojoj hrabroj borbi nevjerojatna inspiracija.

Mladom zagrebačkom arhitektu Marku Babiću prije nešto više od godinu dana dijagnosticiran je Ewingov sarkom, rijetki oblik raka kosti. Međutim, njemu je trebalo samo 12 sati da prihvati svoju bolest i nastavi kroz život sa smiješkom na licu, uz gotovo neobjašnjivo veliku dozu humora, energije i optimizma kojom svakodnevno inspirira sve oko sebe. Svoje je misli i iskustvo pretočio u knjigu "Putovanje zvano igra", koja se sastoji od pedesetak priča. One kronološki prate događanja, ali i Markove misli.

Knjiga je pisana u obliku dnevnika, od kada Marko saznaje da ima sarkom pa sve do godine dana nakon i transplantacije koštane srži.

"Izvor mog optimizma je - odluka. Kao što će vidjeti svi koji pročitaju knjigu, nisam se rodio optimističan, ima nekih priča iz mog djetinjstva koje nisu baš optimistične. Međutim, ja sam u jednom trenu, puno prije ovog putovanja, odlučio da želim biti optimističan svaki dan svog života. Sad u zadnjih godinu dana sam to još malo pojačao", izjavio je Marko na promociji svoje knjige za Gloriju.

Ako vas je zaintrigirala i inspirirala njegova nepokolebljivost i hrabrost, donosimo vam priliku da osvojite primjerak njegove knjige "Putovanje zvano igra" - i to s potpisom autora čije su glavne životne vrijednosti optimizam, humor, nada, predanost i disciplina. Knjiga može biti vaša ako odgovorite na pitanje: "Koje su vaše glavne životne vrijednosti?" na našem Instagram profilu - nagrađujemo 5 najkreativnijih dobitnika.

Dobitnici nagradnog natječaja su: Kristina Bogdan; Bijela Wendy, Ana Jadanić, Dunja Kundid i Iva Herc

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Linker
21. travanj 2024 15:51