Girl next door

Ella opet iznenadila pratitelje novom bojom kose, pale usporedbe i s poznatom voditeljicom

Influencerica se opet prepustila rukama frizera i odlučila prekriti pramenove te obojati kosu u smeđu.

Prema tome kakve je sve boje kose i frizure imala na glavi Ella Dvornik je prava kameleonka stila. Sada je naša najpoznatija influencerica otkrila novi image, kojeg je podosta promijenila. Ella je pobojala kosu u smeđe te ugradila ekstenzije da joj kosa bude asimetrična. Novi izgled objavila je na svom Instagram profilu. "Vrijeme je za promjenu. Vratila sam smeđu kosu i ekstenzije koje su postavljene novom tehnikom bez vidljivih spojeva - da dobijem ovu asimetriju. Kako vam se čini ova Ella next door varijanta?", pitala je Ella svoje pratitelje. Većina njih oduševljena je promjenom, a pale su čak i usporedbe s poznatom domaćom voditeljicom - Nikolinom Pišek.

Prije nego je postala punokrvna brineta, Ella je imala medene pramenove na smeđoj kosi. Prije toga, krajem prošle godine, imala je još svjetlije pramenove. "Meni je prezabavno mijenjati frizure, dužinu i boju kose. Nisam od onih kojima je to stres, već mi je fora. Kad ću ako ne sada?! U tome mi pomaže tim stručnjaka koji uvijek ima nove ideje ili se prilagode mojim željama kao ovaj put. Baš sam htjela asimetriju", rekla je Ella za Slobodnu Dalmaciju.

Influencerica je na glavi nosila gotovo sve boje kose od ljubičastih i sivih nijansi, preko platinaste, narančaste, smeđe do medenih i plavih pramenova. Ella je prokomentirala i kako samu sebe doživljava.

"Ja sam ja - i plava i crvena i smeđa. Jednako ću biti britka, otvorena, bez cenzure. Samo ima perioda, poput ljeta, kada mi više paše biti plavuša preduge kose, dok mi evo danas paše biti brineta. Imam neke važne projekte pa da me ozbiljno shvatite", kazala je za Slobodnu Ella kroz smijeh.

Linker
16. travanj 2024 02:22