Zvijezde znaju

Veliki ljetni horoskop: Poznati astrolog predviđa hoćemo li ljubiti i išta u životu promijeniti

Omiljeni astrolog koji djeluje pod nazivom Uranovo Dijete za čitatelje Gloria.hr napisao je detaljnu analizu mjeseci pred nama - topli dani i vruće noći kao stvoreni su za druženja i uživanja. No, hoće li iduća dva mjeseca biti baš svima takva ili nas čekaju i neke prepreke - saznajte u njegovoj astro prognozi.

Ljeto 2022. obilježit će tranzit Marsa u znaku Bik, a isti govori o našoj fokusiranosti na ljubav i na sve ono što snažno aktivira sva naša čula. Ova pozicija donosi i snažnu potrebu za zabavom i svim vrstama zadovoljština stoga će se primarna energija, ali i pare nemilo trošiti na izlaske, provode, odlične koncerte i partyje, izložbe, muzeje, finu klopu, masaže, razne osvježavajuće i šarene koktele, putovanja, krstarenja i sve šmekerske sheme koje će nam barem na neko vrijeme priuštiti zaborav od sive svakodnevice.

Ritam, glazba i umjetnost kao takva, ovo će ljeto biti izuzetno važni, najviše u smislu pokretačke energije.

Stoga nigdje bez omiljene playliste, gitare, pribora za crtanje ili recimo alata za rad s glinom ili pak biljaka za izradu prirodne kozmetike. Hrana, kuhanje, generalno kulinarstvo, pa vrtlarstvo i sve vezano za zemlju i plodove koje daje također će biti dio svakodnevnih radnji i pothvata.

image

Mars u Biku natjerat će nas na uživanje

UNSPLASH

Kada govorimo o Marsu ne možemo ne spomenuti borbu i natjecanja, a kada je u znaku Bik, onda se najčešće borimo za ljubav, novac i sve što/koga volimo te čvrsto branimo svoje vrijednosti i stavove. Mars u Biku je jako osjetljiv na teritorij i granice, pa su ovo su i borbe za/oko međa, zemljišta, posjeda, kuća, stanova, vikendica i generalno svih posjedovanja.

Ovaj Mars usporava svakodnevni ritam, nije pretjerano raspoložen za jurišanje, akcije, rad i znoj, osim ako nije u pitanju pozamašna šuška. Idealno bi bilo kada bismo radili samo ono što volimo. I to zapravo jest jedan od savjeta za ovo ljeto - da nađemo zanimacije koje nas istinski ispunjavaju, možda nešto što nismo dosad stigli ili nismo realizirali iz bilo kojeg drugog razloga.

Motivi za bilo kakvu akciju ili kretanje su isključivo materijalističko-hedonističko-artističko-ljubavne prirode.

Samo u nabrojanim okolnostima se pokrećemo, ali nikako naglo i žestoko, već polako i natanane. Sve je usporeno, nježno, pažljivo, lagano, sočno, zvučno, milo, taktilno, mirisno.

Suludo je savjetovati da ne pretjerujemo u raznim nasladama, stoga će taj savjet izostati jer ako je netko majstor u pretjerivanju, onda je to ovaj Mars, iako se on nikada neće složiti, jer u ljubavi i ljubovanju [a bit će ih] se po njegovom nikada ne može pretjerati, u trošenju novca na sve moguće hedonističke slatkiše također.

image

Čuvajte se ljubavnih obmana

UNSPLASH

Oko 12. srpnja se treba čuvati iluzija i samoobmana, ulazaka u sumnjive odnose. Lako se zanesemo nekom ljepotom pa treba imati u vidu da je ta neka bajka i naizgled nestvarna i perfektna situacija samo prolazna avantura i da čarolija može nestati s novom zorom ili romantičnim zalaskom sunca. Dosta nestabilni i lelujavi dani obojani jakom imaginacijom i gotovo nestvarnim nadahnućem što je perfektno za sve koji se bave umjetnošću i svim poslovima gdje ne neophodna jaka mašta.

Od 17. srpnja do 11. kolovoza smo više za romantična druženja uz svijeće ili neka lijepa obiteljska okupljanja, nego za luda partyjanja i izlaske. Za samce ne mora nužno vrijediti ovaj savjet, jer oni i ako odu na koncerte ili partyje idu kako bi možebitno sreli svoju srodnu dušu, oprani perfektnom romantiziranom maštom Venere u Raku. Svakako period koji donosi tendenciju ka ispadima nježnosti, nekako je u zraku intimna atmosfera, oči sjaje od zaljubljenosti ili vina, skloni smo filmovima, glazbi, poeziji, slikarstvu, uljepšavanju doma, previranju po uspomenama i nostalgiji, ali i jednoj konstantnoj promjeni raspoloženja i osjetljivosti, poglavito kada je riječ o bliskim ljudima i familiji.

image

Venera u Raku garantira romantiku

UNSPLASH

Od 20. do 26. srpnja dosta korisno razdoblje kada govorimo o poslovnim suradnjama, razgovorima, pregovorima, dogovorima, trgovini, papirologiji, administraciji, sudstvu, zakonima, novim ugovorima, povišicama, nagradama. Također plodno razdoblje za sve koji se na bilo koji način bave pisanjem, podučavanjem, educiranjem, savjetovanjem, ali i pronalaženjem praktično kreativnih rješenja. Ovo je ulaganje u neka nova znanja, edukacije, tečajeve, nove vještine koje će nam kasnije donijeti dobru zaradu.

Od 27. srpnja pa do 12. kolovoza očekujemo drmavo, turbulentno, šokantno, preokretno, na neki način kritično razdoblje kada se sve lako mijenja i naprosto je narušena ona klasična bikovska sigurnost, poznatost, stabilnost, čvrstina i istrajnost, već se pojedine okolnosti ili ljudi čine kao tempirane bombe, stoga u tom razdoblju nikako ne bismo trebali čačkati mečku, jer postoji ozbiljan potencijal da nagrabusimo, stoga se ne treba uplitati tamo gdje nam nije mjesto i preporučuje se povlačenje na vrijeme. Na ovakve poprilično nervozne, netrpeljive i stresne aspekte možemo nastradati kad nismo ni krivi ni dužni. ‘Bad luck‘ aspekt.

image

Drugi dio ljeta idealan je za partijanje i zabavu

UNSPLASH

Snažna potreba za promjenom, oslobođenjem i adrenalinom, no valja biti oprezan s fizičkim akcijama jer aspekt govori o padovima, lomljenju kostiju, udarcima u glavu i raznim drugim stradanjima. Neočekivane galvanizirajuće situacije i okolnosti remete našu utabanu hedonističku svakodnevicu, a i novac se lako gubi ili odlazi na neke popravke, mehaničare i slične neočekivane troškove.

U ljubavnim odnosima postoji mogućnost iskakanja nekih zaboravljenih strahova, osjećaja odbačenosti i nesigurnosti, seksualne frustracije, pa sukladno tome i ispadi ljubomore, pretjerane drame, manipulacije, svađe, a oko 7. kolovoza i raskidi veza koje su ionako bile na nikakvim nogicama.

image

Uranovo Dijete

PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Tko je Astrolog Uranovo dijete? Bivši novinar i strastveni DJ čita zvijezde neobično duhovito

Od 12. kolovoza do 4. rujna ulazimo u najpovoljnije razdoblje kada govorimo o socijalno ljubavnim shemama. Vrijeme uzavrelih ljubavnih strasti, mladenačkog entuzijazma, poleta i neopterećenosti. Bude se potrebe za osvajanjem i natjecanjem, kao i za šepurenjem, zavođenjem, sjajem i pokazivanjem, ludim izlascima do jutra, tulumarenjem, odlascima na glamurozne društvene događaje, ali i kreativnim izražavanjem i stvaralaštvom.

Oko 17. kolovoza je na nebu lijep i vrlo benevolentan aspekt kada pričamo o društvenim događanjima, upoznavanjima, kao i stupanjima u romantične odnose, ali više u smislu prolazne avanture za pamćenje. Tada lako i sa samopouzdanjem na nivou predstavljamo sebe u najboljem svjetlu. Povoljno razdoblje za dodatnu/zaradu, sklapanje unosnih poslova, kontakte sa strancima, profesorima, advokatima, ljudima od mudrosti i znanja, mecenama, sponzorima i slično. Vrijeme optimizma, nade, dobre volje, skupih poklona, nagrada i priznanja. Apetiti su tada nezajažljivi pa valja biti oprezan, jer se lako pretjeruje u iću i piću, ali i u raznim opojnim supstancama.

Čitajte i: Poznati astrolog predviđa što nas čeka u skoroj budućnosti: ‘Uzalud nam zalihe brašna i ulja‘

Linker
23. travanj 2024 18:58