PROMO
Praznik ljubavi

Romantična bajka Natali Dizdar: Za Valentinovo u Tvornici kulture pjevačica sprema glazbenu poslasticu

Omiljena pjevačica vraća se u zagrebačku Tvornicu gdje će 11. veljače održati koncert.

Nakon što je proljetos rasprodala dva koncerta u Laubi, Natali Dizdar spremna je za još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom - 11. veljače 2022. omiljena pjevačica stiže u Tvornicu kulture.

Uoči praznika ljubavi, Valentinova, Natali u zagrebačkoj Tvornici priprema romantičnu bajku i koncert za pamćenje.

image

Natali Dizdar u Zagrebu nastupa 11. veljače 2022.

PROMO

Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme "Kad mislim na to" ili odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI - "Slobodna" ili aktualnog "Bez ljubavi".

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji Dan zaljubljenih pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

Čitajte i: Natali Dizdar preselila: ‘Trenutno nije najbolje mjesto za život, ali napravila sam ono što sam htjela‘

Nova energija i otimizam

Pogledajte video

"Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici, a u 2022. ulazim sa nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova" - rekla nam je Natali.

image

Koncert u Tvornici kulture

PROMO

U pretprodaju je puštana ograničena količina "blagdanskih" ulaznica po cijeni od 100 kuna, a nakon što se one rasprodaju ulaznice za kocert stajati će 120 kuna. Na dan koncerta, ako preostane ulaznica - koštati će 140 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na linku.

Ulaz na koncert biti će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o prebolijenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.

Linker
20. svibanj 2022 06:53