genijalno

Talentirani dečki spojili tradicionalnu klapu i metal glazbu: Izvode pjesme bez instrumenata, a rezultat je sjajan

Nakon uspješne obrade singla „Fear of the Dark" Iron Maidena, Metaklapa je obradila još jedan hit legendarne grupe.

Za pjesmu "Blood Brothers" snimljen je i spot i to u dvorcu Trakošćan. Povijesni ambijent se savršeno uklopio u spot, a članovi Metaklape su još jednom pokazali svoje sjajne vokalne sposobnosti!

Metaklapa izvodi pjesme Iron Maidena bez instrumenata, ali s briljantnim vokalima u a capella verziji. Grupu čine Davor Capković i Matej Pavlić (tenor), Tonko Podrug, Boris Capković (bariton), Dino Demicheli i Ante Kovačević (bas).

Članovi grupe spajaju tradicionalnu klapu i metal glazbu i tako su sačuvali duh tradicije klapa, ali i žestoki karakter metal glazbe. Njihov prvi album "The Choir of Beasts" izlazi 2022., producirao ga je Marko M. Sekul koji je već sa spojem metala i etna s bandom Manntra ostvario međunarodni uspjeh.

Čitajte i: Sara Renar uvodi nas u apstraktan introspektivan svijet u videospotu za novi singl, snimljen na prekrasnoj domaćoj lokaciji

Posebnost Metaklape je prepoznala i njemačka izdavačka kuća NoCut Entertainment s kojima su ove godine potpisali ugovor. U Hrvatskoj i regiji Metaklapu zastupa Menart.

Linker
14. travanj 2024 19:22