Aqualive na Jarunu!

Zagrebački klub Aquarius nakon dulje stanke ponovno kreće s koncertima uživo!

Kultni klub na zagrebačkom Jarunu ove godine obilježava okrugli trideseti rođendan, a posjetiteljima je tim povodom pripremio uistinu bogat koncertni program.

Zagrebački klub Aquarius na velika se vrata vraća na kartu omiljenih gradskih okupljališta ljubitelja dobrog ritma. Početkom svibnja kreće koncertni program Aqualive na kojem će nastupiti brojna imena domaće glazbene scene, od kojih su neka svoje prve korake napravili upravo u tom klubu, poput Elementala i Bolesne Braće.

Zadnjih godina Aquarius je bio poznat po nastupima hip hop bendova, a posebice suradnji s dečkima iz Blackouta, nekoć autorima poznate istoimene radijske emisije, a danas promotora hip-hop scene.

image

Zagrebački klub ove godine slavi 30. rođendan.

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Bogat program

Tako u suradnji s Blackoutom na koncertnu pozornicu Aquariusa već 6. svibnja dolazi uzbudljiva šibenska hardcore rap grupa Hram koja je publiku potpuno osvojila svojim albumom 'Bijes'. Zagrepčani od žestokih Šibenčana mogu očekivati pravi koncertni spektakl na tragu njihovog hvaljenog albuma.

Osim grupe Hram, koncert će obogatiti i Noti Limun te rap grupa ONI. Noti Limun je poznato lice Rap Skillz betlova, a do sad je publici predstavio hvaljeni debitantski album 'Gan Barsi' na kojem su surađivala brojna glazbena imena, kao i legendarni Koolade. Album je dobio velike pohvale domaće hip hop zajednice, a već ove godine trebao bi slijediti i njegov nastavak.

image

Koncerti program u Aquariusa kreće početkom svibnja.

ONI su rap grupa koju čini nekoliko MC-a: Jantar, Kali i Scriptor, producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Grupa je zajednički krenula nastupati još 2011. godine, a sve do danas oduševljavaju publiku uživo. Svoj zvuk baziraju na utjecajima klasičnog hip-hopa od devedesetih pa do danas, dok u njihovim skladbama dominiraju semplovi filmske glazbe.

Za afterparty poslije koncerata zaduženi su DJ Re:tro flava i Phat Phillie, koji su oduševljeni rođendanskim programom Aquariusa.

Čitajte i: Gloria vas vodi na koncert Still Corners! Provedite romantičan Uskrs uz koncert britanske glazbene fantazije

“Startao sam u Aquariusu još 94’ godine i imao priliku provesti najljepše dane tamo. Jako smo uzbuđeni oko nastupa i vjerujemo da će dolazak biti sjajan jer dugo nismo imali ovako dobar lineup. Publika može očekivati odlične hip hop nastupe i vrhunsku atmosferu!”, najavljuje DJ Phat Phillie.

Linker
13. travanj 2024 04:13