MARISOL
Mango pop

Marisol, novi glazbeni duo na hrvatskoj sceni: Odabrali ime poznato obožavateljima sapunica

Debitanstski singl ‘Kontrol frik‘, novog glazbenog imena u Hrvatskoj, prati i škakljiv spot koji vjerno prikazuje kako izgleda svakodnevni život ljubavnog para.

Autorski dvojac marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, predstavlja se singlom “Kontrol frik”, prvom pjesmom s nadolazećeg debitantskog albuma. 

Marisol svoj zvuk opisuje kao Mango pop, a "Kontrol frik" je njegova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro - novog”, ali pomaknutog Mediterana. Krajnji rezultat,osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.

Pogledajte video

"Kontrol frik" prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.

Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine.

Linker
07. prosinac 2020 18:12