hit o kojem se priča

Omiljeni psihološki triler vraća se na male ekrane: Otkrivamo sve o nadolazećoj sezoni serije ‘You‘

Seriju koja je od prve sezone 2018. godine imala ogroman uspjeh, moći ćemo opet gledati 15. listpada, netom prije Noći vještica, taman da se naježimo i uđemo u duh gledanja popularnog trilera.

Krajem prošle sezone saznali smo da je trenutni romantični interes tihog ubojice, Love Quinn (Victoria Pedretti) trudna, te u zadnjoj sceni vidimo Love s velikim trbuhom kojeg je popratio veliki osmijeh kojim čeka Joea u njihovoj kući. Joe ima unutarnji monolog gdje se obraća svojoj nerođenoj kćeri, no u zadnjoj sekundi prije završetka druge sezone, vidimo i potencijalni novi romantični interes - susjedu koja čita pored bazena, no ne vidimo joj lice.

Love, kako smo vidjeli, također je ubojica, te umjesto da se osjeća napokon shvaćenim poput nje, Joe na to gleda kao na zatvor, osjeća se - zarobljeno.

Čitajte i: Netflix Francuskoj čini uslugu! Zbog Emily u Parizu i Lupina u Étretatu neke nove lokacije postaju atrakcija brojnim turistima

Čitajte i: Na Netflix stiže ruska verzija Černobila, umjesto na politiku, radnja se svodi na priču o vatrogascu

U video najavi koju je objavio Netflix, čujemo glas koji izaziva jezu, glas glavnog lika serije, Joea Goldberga (Penn Badgley), kako se obraća svojem - sinu.

"Nismo te očekivali" kaže u najavi Joe, pod time misleći na očekivanu curicu koji je par trebao dobiti. Joe u monologu koji prate scene pravljenja torte, priča svojem sinu o tome kako je prva teška odluka njega kao oca bila koje ime dati svom sinu. Iako je obitelj Love htjela sudjelovati i nazvati dijete zanimljivog para po pokojnom bratu Love, Joe je htio ime koje, kako i sam kaže, ime koje je snažno, ali koje ne zadaje strah, ime koje je usko povezano s knjigama, te se tim slijedom misli Joe odlučio sina nazvati Henry.

O nadolazećoj sezoni znamo još samo par detalja.

Dolaze novi likovi, njih više od deset, a od mnogobrojnih noviteta, poznato je tek par imena. Shalita Grant, poznata po ulogama u CIS serijalima, glumit će mamu koja je istovremeno influencer, Travis VanWinkle glumit će bogatog lika Caryja, koji pokušava biti blizak s Joeom, Scotta Speedmana gledat ćemo u ulozi Matthewa, uspješnog izvršnog direktora, supruga i oca. Kasnije je objavljeno još imena - Jack Fisher glumit će mladog Joea Goldberga, a Tati Gabrielle naći će se u ulozi knjižničarke, te Scott Michael Foster u ulozi televizijskog reportera.

Serija napisana na temelju knjiga Caroline Kepnes, ‘You and Hidden Bodies‘ (Ti i skrivena tijela) premijerno se prikazivala na američkom televizijskom kanalu Lifetime, prije nego što se, s drugom sezonom serija preselila na popularnu platformu Netflix. No, treća sezona neće biti adaptacija treće knjige, već čak ni knjigoljupci koji su je pročitali, neće moći predvidjeti radnju.

Linker
17. travanj 2024 10:20